2777
2789
عنوان

40دقیقه است به من گفته آماده باش

138 بازدید | 10 پست

هنوزم نیومده اعصابم خورده

کلافاصله یه ربع

حیف باخواهرشوهرم میادنمیشه چیزی بهش گفت

همیشه خدادیرمیاد هیچوقت نشده زودبیادهمه جاهمیشه ماآخرین نفریم همیشه همه جادیرمیرسیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شوهر هست بدون معروفن به دیر کردن

خصوصا واسه ما بچه ها که یک ساعت بعد میان بابا هامون 

کلا مرد ها دیر می کنن

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

شوهر منم اوایل همینجوری بود

انقدر باهاش دعوا کردم

و گفتم ببین واسه من مهم نیس ساعت ۵ بریم بیرون یا ۶

ولی انتطار دارم حتی اگ گفتی ساعت ۹ میام دنبالت دیگه سر ساعت ۹ اینجا باشی

تا بالاخره یکم پیشرفت کرد😂

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 

مامان بابای من همیشه سر این دعوا می کنن 😁😁 هیچ وقت از هم از تب تاب نمیوفقته این قصه . بابای من هم همیشه همین طورین 😁🙃 بعضا میشه اینقدر دیر می رسیم که مجلس آخراشه . 

این کد معرف بلو بانک منه دوست داشتی بزن P3UCFIتو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

اوایل ازدواجمون شغل همسرم آزاد بود اومد برای نهار،غذام آماده نبود براش میوه بردم گفت وقت نهاده چرا میوه آوردی منم گفتم تا گلاب رو آب بدی سفره رو میندازه

همینکه رفت حیاط ساعت یکساعت کشیدم عقب

اومد گفتنهار چی شد؟😂

منم گفتم یه ساعت مونده ب نهار

بیصاحاب لپه دیر پز بود