2777
2789

بی همه چیز تویی که باسه تابچه دنبال کی رمیگیردی واسه خواهرمادرت الخصوص واسه خودت به شوهرت بگوازمسافرهایی که میان شمال واسه زنش استفاده کنه تابالکن آتیش زنش بخوابه می‌دونی چرابلندنمیشه واسه اینکه بردش کردی فکرکنم به کو نشم کردی حالا دیگه نمیتونه زنشوسیرکنه بهش بگوازنفرسوم واست استفاده کنه حرومی تاشایداتیشت خاموش بشه اگه نشدبیارت جای خودم

کاربر مردهستم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بی همه چیز تویی که باسه تابچه دنبال کی رمیگیردی واسه خواهرمادرت الخصوص واسه خودت به شوهرت بگوازمسافر ...

چیمیگی الاغ بی همه چیز

ک یر تو ک ص مادر خواهرت

مگه نگفتی مدرک میفرستی بفرست دیگه مامان ج یندا

شفای همه بیماران صلوات 

بی همه چیز تویی که باسه تابچه دنبال کی رمیگیردی واسه خواهرمادرت الخصوص واسه خودت به شوهرت بگوازمسافر ...

ک یر تو ک ص ناموست بی همه چیز

ح روم زاده قرمس ا ق

شفای همه بیماران صلوات 

ح روم زاده اومدی اینجا دنبال ک یر برای مادر و خواهرت

میخوای ک ص دادن اونا رو ببینی و ج ق بزنی مادر عمومی ؟

شفای همه بیماران صلوات 

نه نمیخواد بزار نی نی دنیا بیاد

حر وم زاده مدرک رو بفرست زر نزن

مادر عمومی ج یندا

شفای همه بیماران صلوات 

@niniyar‍ 

میگه مدرک داره 

بگید بفرسته براتون

اگه دروغ میگه ک ونش رو پاره کنید

شفای همه بیماران صلوات