2777
2789
خب واسه ما پسرا هم همین هست ولی من سعی میکنم که نباشه واسم چون خیلی مهمه واسم حقیقت گویی نمیخام وارد ...

منم کسی که بهم دروغ بشه

هیچ وقت نمیتونم ببخشمش

حتی اگه ظاهراً باهاش خوب باشم

ولی ته دلم همیشه اون دروغش جلو چشمام

از اون سمت هم دوست ندارم همه حقیقت هارو بدونم

کنکاش نمیکنم تا روان خودم آروم باشه

دقیقا درست میگه و کامل صحیح خیلی تاثیر داره حالا استارتر بره دانشگاه و خوابگاه می‌فهمه که همین هم ات ...

اصلا دوست بد داشتن ضربه به خود آدمه.

آدم طرف مقابلشو شناخت باید فاصله بگیره.

دوست بد فقط این درباره دوس پسرو رابطه جنسی اینا نیس میری خوابگاه میبینی طرف دروغگوعه، دزده، ذاتش بده، رابطه جنسی داره، عقده ایه، کلاهبرداره و....

آدم باید با همسطح خودش رفیق بشه. رفیق هم شد نباید صمیمی شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کسی که بهم دروغ بشههیچ وقت نمیتونم ببخشمشحتی اگه ظاهراً باهاش خوب باشمولی ته دلم همیشه اون دروغش ...

من شما یا شما منی

میدونی منم اول دوست ندارم بعضی حقیقتا رو بدونم به شدت جنبشو ندارم 

ولی نمیتونم قبول کنم و میپرسم 

بعد ممکنه که نتونم کنار بیام باهاش 

ولی خب اگه کار کنم روی خودم شااااید کنار بیام ولی با دروغ هرگز اصلا طرف دروغگو بنظرم از خیانت کار برای من بدتره 

کسی که دروغ بگه علاوه بر خیانت خیلی کارای دیگه هم می‌تونه بکنه و با دروغ بپوشونتشون

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

اصلا دوست بد داشتن ضربه به خود آدمه.آدم طرف مقابلشو شناخت باید فاصله بگیره.دوست بد فقط این درباره دو ...

دقیقا به شدت درست 

من خودم خیلی ضربه خوردم توی خوابگاه سر همین و الان خیلی تجربم بیشتر شده و به شدت میگم که با آدم بد حتی برای شناخت و بهونه های دیگه سلام علیک هم نکنید 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

من باکرم ولی مشکلی با این موضوع نداشتم اصلا . 

ولی خب وارد رابطه ای شدم یبار که یماه و نیم طول کشید اقا بحث رابطه جنسی رو پیش کشید و میخواست بدونه حد و حدود من تو رالطه جنسی تا چه حد که من بهشون گفتم باکرم ولی ایشون مشکل داشتن و گفتن نمیتونم با کسی باشم که باکرست چون من قبلا رابطه داشتم و خیلی سختم و دوست ندارم تو هم تز طرف من اسیب ببینی تموم کردیم 

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

من خودم 5 سال با ھمسرم دوس بودم قبل اشنایی با ھمسرم ھم اون کلی دوس دختر داشت ھم من کلی دوس پسربرامم ...

خیانت خیلی فرق داره با چیزی ک من پرسیدم 

ببین منو یا یکی باید خیلی دختر باز باشه ک با ۱۰۰ نفر بخوابه مطمئن باش تو آیندت احتمال اینکه بیمار شی هس

یا اینکه عاشقه یه نفر بودههه و فقط با اون رابطه داشته که دیگه بدتر

چون هیچوقت کسی ک عاشقش بودنو فراموش نمیکنن و بازم تو زندگی در آینده به مشکل برمیخوره این موضوع 🤷🏻‍♀️

ببین تو خانواده ای که ما بزرگ شدیم بحث بکارت اصلا اهمیت نداره بنابراین نرماله برامون پس برای منم مه ...

برا خانواده من مهمه میگن چه دختر چه پسر باید پاک باشن 

خیلیم اهمیت میدن به این موضوع 

من خودمم حساسم 

ادم مذهبی ای نیستم یعنی از لحاظ گناه اینا بهش فکر نمیکنمبنظرم اینکه ادم ۲۱ ۲۲ ساله فکر این باشه که ب ...

بره تو رابطه جنسی بده

ولی بعد ۱۸ سال بره تو رابطه عاطفی خیلیم خوبه ولی با رعایت چارچوب ها

هعی واقعا چرا جامعمون اینجوری شد و داریم به این سمت میریم قشنگ چند تا فیلم خارجی ببین مطمئن باش با ا ...

حالا کاش خارج بودیم پسرا هم مث یه عده از دخترا میگفتن چون خودمون رابطه داریم دختره هم داشته باشه مشکلی نیس:/

متاسفانه این آپشن هم نداریم