2777
2789
۱۸ سالشهاز ۱۶ اینا رابطه داشته

پشمام ۱۶ سن این کار نیستتت خدا مرگم بدههه 

بد جامعه ای شدهه

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها اگه از رابطه با آدمای مختلف ایدز بگیره و دختره هم انتقال بده چی؟

به نظرم تو این دوره زمونه بهتره هر دو طرف آزمایش سلامت جنسی قبل از ازدواج بدن ، مهم تر از معاینه پرده بکارته 

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

یکم منطقی ببینید همه پسرای بالای ۲۵ قطعا رابژه جنسیو تجربه کردن 

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

هعی چقدر بد این چجوری میخواد در آینده مادر بشه بچه بزرگ کنه یعنی با این طرز فکر؟سعی کن با همچین کسی ...

دوست نباشم ک نمیشه 

مامانم همیشه میگه آدم باید هم دوست خوب داسته باشد هم بد

ولی رو دوستای بد حساب باز نکنه و سعی کنه کمتر تاثیر بزارن رو آدم 

و اینکه از لحاظ طرز فکر باید بگم مادر و خاله و مادربزرگشم تو این طرز فکرن

چی

به رابطه دو تا آدم که بهم محرم نشدن مبگن 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

من خودم دروغ نمیگم تا حدودی داشتم و هر دو اولین بارمون بود الان همسرمه

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

دوست نباشم ک نمیشه مامانم همیشه میگه آدم باید هم دوست خوب داسته باشد هم بدولی رو دوستای بد حساب باز ...

ولی بنظرم آخرش تاثیرشو می‌ذاره 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»