2777
2789

خیلی بهش علاقه مندم اما چند تا مشکل داره . 

۱_ تو این دو سال دوستی ، حتی یه شاخه گل برام نخریده و خسیسه . اعتقاد داره که پول رو نباید الکی خرج کرد ولی کلا خرج نمیکنه . 

۲_ میگه من مهریه بیشتر از ۱۴ تا سکه نمیدم میخوای بخواه نمیخوایم نخواه .

۳_ کارش اوکی نیست و اعتقاد داره که زن و مرد جفتشون باید با هم پول بذارن . 

شما باشید، آیا قبول میکنید همچین شخصی رو ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مگه دیونه ام قبول کنم؟میخوای قبول کن کمتر از یکسال بگو تحمل این زندگی رو ندارم🤦🏻‍♀️

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

با همون گزینه اول ردش کن . 

آدم خسیس آدم زندگی نمیشه و فقط پیرت می‌کنه 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش )