2777
2789
عنوان

اگه همچین کسی خاستگاریتون بیاد جوابتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 39 پست

نه خلم من ؟؟؟؟؟ به اونجاش فقط دل خوش کنم حتما ؟؟؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کسی که از همین اول راه اینجوری برات حساب و کتاب میکنه (تازه الان که دستش ب جایی بند نیست می‌تونه از دستت بده) توقع داری رفتی زیر به سقف برات خرج کنه؟

چهاروز دیگه میگه عروسی خرج اضافیه 

طلا خرج اضافیه 

من فلان جشن نمی‌گیرم برات میخای بخاه نمیخای نخواه

مرد خسیس ادمو پیر میکنه 

بعدا مجبوری هی حسرت بخوری چرا شوهر فلانی برای زنش انقدر خرج میکنه شوهر من نه 

اینکه از همین حالا روی حقوقت حساب باز کرده انگار فقط برای پول تورپ میخاد و هیچ ارزشی قائل نیست برات

پسر قحطی نیومده کات کن رابطه سمی رو 

دوست داشتن کافی نیست 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

آدم خسیس پیرت میکنه، خودت پیر نمیشی... 

اگه همه دنیا رو هم داشته باشه، تو فقط تماشاگری و لذتی نمیبری. 

وقتی مردی بهت میگه زندگی مالی وظیفه تو هم هست، تُف میکردی توی روش. من خودم توی تمام مسائل مالی زندگی با همسرم مشارکت میکنم، اما اون نگفته، من خودم انجام میدم. 

نه بزن زیر کونش ولش کن بره بعد به حرفم میرسی  این آقا دوروز دیگه یه کاره ساده گیرش میاد با این تورم و بدبختی فقط میچسبه به این کار دوروز دیگه بچه دار شدین سر کار دیگه ای نمیره اگه پول ام کم آورد از پولا تو میخوره