2777
2789
عنوان

اگه همچین کسی خاستگاریتون بیاد جوابتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 39 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مورد اول حیلی بده خسیس باشه، آدم نداشته باشه ی چیزی ولی داشته باشه و خسبس باشه ن

کارم نداره که دیگه بدتر

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
ببین خب اسمش زندگی مشترکه دیگهیعنی زن و مرد هر دو باید تلاش کننولی واقعا مسائل مالی بیشتری وظیفه ی م ...

مشکل اصلی خسیسی

زن کار کنه هم ممکنه نزاره زنش وسیله ای که دوس داره بخره

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

۱. نمیدونم بستگی ب خودت داره 

۲. مهریه چهارده تا سکه بنظرم منطقیه درصورتی ک حق و حقوق دیگع رم باهاش بگیری، حق طلاق تحصیل مسکن اینا

۳. اگ خودت شاغل باشی مشکلات کمتره

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

با آدم خسیس حتی یک روز هم ادامه نمیدم 

وحشتناکه

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

بزار با تجربه شخصیم بهت بگم 

به من همینجا و جاهای دیگه گفتن نه گوش نکردم 

گفتم مهم دله ولی اشتباه کردم 

اونی که میگه تلاش هردو درست میگه ها ولی باید بگه بیشتر تلاش کرد چون مرد وظیفشه زندگی رو فراهم کنه درحد خودش چه متوسط چه عالی 

اگه بگه مساوی یعنی از تو هم بعد ها کلی انتظار داره حالا کار و درآمدت هم نبود میگه من سهم خودمو خرج کردم تو هم سهم خودتو خرج کن دو قرون از اینجا اونجا دستت اومد میگه من میخرم توهم باید بخری در صورتی که مرد واقعی نمیزاره دست تو جیبت کنی و تامینت میکنه 

پول هم که خصیصه اعتقاد نداره زیاد بده باید با همون کم مدارا کنی لباس نخری چیزای ارزون بخری طلا نخری 

وحسرت بدل بمونی 

خودت که هیچ بفکر آینده بچت باشی همیشه از خودت بزنی 

من گوش نکردم لطفاً تو گوش کن که خیلی از شب ها با گریه نخوابی🙏🏻

مهریه رو هم خیلیا میگن نمیدن ولی کسایی هم هستن با اندازه سکه مشکلی ندارن 

حداقل بقیه شرط هارو بگیر و مهریه رو کم هم باشه خودت بگو نزار کمی واست تصمیم بگیره زندگی خودته مثلاً عدد مورد علاقتو بگو