2777
2789
عنوان

چندین بار انتقال جنین ناموفق

514 بازدید | 72 پست

خانما من دوتا بارداری طبیعی داشتم که توقف رشد پیدا کردن و هردورا مجبور شدم کورتاژ کنم بعد بخاطر مشکل اسپرم رفتیم سراغivf و درمان ایمنی خودم از سرم و چسب جنین و...تا الان ۳بار تخمک کسی کردم و ۵بار انتقال دادم فقط بار دوم مثبت شد که خارج رحمی بودو با امپول سقط شد،۶تا جنین ۵روزه داشتم اونام منفی شد،از استراحت مطلق و نسبی و تغذیه و...هرکاری بگین کردم

امروز روز ۱۰ انتقال دوتا جنین ۳ روزه بود که بی بی منفی شد ضخامت و خونرسانیمم خوب رود عکس رنگی قبل و بعد خارج رحمی دادم خداروشکر خوب بود لطفا هرکطی تجربه داره بگه چیشد که انتقالتون مثبت شد و چیکارکردین ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زود بیبی چک نزدی ؟! فک کنم اگه اشتباه نکنم باید روز ۱۴ انتقال بری آزمایش،نا امید نباش شاید باردار باشی گلم

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

عزیزم اول آرامش 

بعد چند ماه استراحت بده به بدنت

تو تاپیک برام طریقه بادکش رحم برای آماده شدن وگرم شدنش رو نوشتم

انجام بده

میدونم سری بعد مثبتی انشالله

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم

سلام عزیزم روز 28 صفر 7 کاسه شیر برنج نذر کن که سال دیگ بدی این شیر برنجها روباید بچه ها بخورن بهشون میگی کاسه ای ک دادی نگه دارن باز برای حاجت خودشون باهمون کاسه ای که شما دادی 7 کاسه بدن هم میتونی 7 صفر یا14 صفر یا28 صفر بدی نیت 7 کاسه باید بدی حالا بیشتر دوست داشتی درست کن  این نذر مال حضرت علی اصغر برای بچه دار شدن همسایمون بعد ده سال با ای وی اف و هزاران راه رفته با همین نذر بچه دار شد الان دوتا بچه داره 

🥀اگه قادر بودی حلش کن نبودی رهاش کن ولی با دغدغه زندگی نکن... 🥀

من همین تجربه های شما رو دارم بارها پانگچر و انتقال منفی باور کن دقیقش از دستم در آمده شاید 7تا 8تا انتقال منفی داشتم سقطم داشتم ولی بالاخره شد وقتی که اصلا امید نداشتم حتی یه روزم نتونستم استراحت کنم و کاملا بی خیالش شدم الان دو تا بچه دارم برای شما هم میشه مطمئن باش. ماها برای مادر شدن راه سختیو میریم ولی آخرش میرسیم

میشه یکم توضیح بدی راجبش ب چه شکله

دکتر دارو داد خوردم گفت سوم پریودی بیا سونو کرد لتروزول و امپول هاش ام جی  داد ۱۰ رفتم سونو کرد امپول ازادسازی داد گفت فردا ن پس فردا بیا رفتم شوهرم اسپرمشو داد ازمایشگاه شستن تقویت کردن بردنم اتاق عمال برام تزریق کردن نیم ساعت دراز کشیدم گفت بلندشو الانم بهم قرص داده بخورم همین

سلام عزیزم منم دقیقا مثل شما دوتا سقط مکرر بدلیل پتوقف شدن رشد جنین داشتم.شوهرمم بشدت ضعیف بود.خودمم ازاسترس پریودم عقب جلو میشد.

تیرماه ۱۴۰۲مراحل ای وی اف رو شروع کردم ۱۶تاتخمک داشتم ک ۸تاجنین شد دوتا انتقال دادن خداروشکر یکیش مثبت شد.

من ی ماه قبل انتقال هرروز پیاده روی داشتم ی شب قبل انتقال و روز انتقال کله پاچه خوردم.

روز انتقال اب خوردم ک مثانم نیمه پر باشه.

بعدانتقال تا ی هفته جز دسشویی ازجام بلند نشدم.

و روزی سه وعده شیر و خرما میخوردم.

اجیل.بادام.ماهی مرغ کباب خیلی میخوردم.

میوه تادلت بخواد چون انتقالم افتاد تابستون خیلی میوه های متنوع میخوردم.

هویج.کرفس.جعفری.زرشک.زعفران .جیگرمرغ و گوسفندوگاو ممنوع نمیخوردم.

بعدشم ک مثبت شد برای تقویت و تشکیل قلب جنین هرروز موز و شیر میخوردم.

خلاصه بنظرم همه ی اینابهونس تاخدانخواد هیچی نمیشه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
انشالله مثبت بشی عزیزم ....مشکلتون چیه ؟منم این ماه می‌خوام برم ای یو ای

شوهرم اسپرمش تحرک پایین بود اونم دارو خورد خوب شده ولی باردار نمیشم دکتر گفت ای یو ای کن 

انشالله خدا دل همه رو شاد کنه