2777
2789

به خودم قول دادم اگه وزن گرفتم یه روزی بیام بگم چیکار کردم. چون معظلیه برام

بچه ها من از 14سالگی تا الان همش روی48 کیلو بودم و تغییر ید داشتم اونم زیاد 

اما تغییر وزن نداشتم 

اشتها هم نداشتم 

همه چیز خوردم شیر خشک. گین اپ. مولتی ویتامین. راسیپ. سیپروهپتادین. قرص جنسینگ. پودر جنسینگ. شیر خشک اینترامیل و اپل و........ 

همه چی هر چی دوبازار بود خوردم

دریغ از یه کیلو فکر میکردم مشکل دارم 

تا رفتم دکتر 

و گفت تو ژنتیکی لاغری و باید کالری دریافتی تو زیاد کنی این دارو ها کلیه تو از کار میندازن تا تو اب بره زیر پوستت و دلیل اینکه چاق نشدی اینه ورزشکاری و بدن و کلیه های قوی داری من بدنم سالم سالم هست و ازمایشم دادم کم خونی و... هم ندارم خداروشکر

بهم شربت راسیپ داد(اشتها اور کودکان) 

اشتهامو زیاد کرد 

و همچنین از دکتر کرمانی شنیدم بعد هر وعده باید 5 تا خرما بخورم یا بیشتر خب بهتر

منم حدود دوهفته هست بعد غذا خرما میخورم 

اولش جوش زدم اما بعد خوب شدم بدنم عادت کرد 

و تا الان 3کیلو اضاف کردم و گونه هام بزرگ شده و همه متوجه تغییراتم شدن. تازه من فوتسال هم به شکل شدید و سنگین دنبال میکنم و کلی میدوم

شما هم اگه این مشکلو دارین انجام بدین قول میدم نتیجه میگیرین اگه بدنتون کمبود ویتامین یا خون و...  نداشته باشه. 

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.