2777
2789
عنوان

کیا دلشون از خدا گرفته انقد گریه کردم داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 42 پست
عجله نکن.خدابزرگ.استرس از خودت دور کن.خود استرس ضرر داره

اصلا ناراحتم خیلی . طرف رو میشناسم چون بچش دختر بود سقط کرد من یعنی انداره ی اون ارزش ندارم مادر شم منی ک حاضرم ده تا بهم دختر بده اما بده تنها سلامت باشه اصلا ب فکره جنسیت نیسم .‌من انقد برای خدا بنده ی بدی ام؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سخت نگیر تازه عمل کردی فعلا به خودت استراحت بده هم بدنتو قوی کن هم روحیه تو بچه مامان قوی میخواد ، به وقتش میاد میبینی خدا اون وقتی که انتظارشو نداشتی بهت داد 

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

من که دیگه اعتقادمو از دست دادم بهش اینقدر بد بیاری آوردم اینقدر آدمایی که بهم آسیب زدن سالم و سلامت هستن که فهمیدم طرف آدم بداست اون دنیا حق ندارد منو مجازات کنه چون این دنیام جهنم زجر بود

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
عزیزم سخت نگیر تازه عمل کردی فعلا به خودت استراحت بده هم بدنتو قوی کن هم روحیه تو بچه مامان قوی میخو ...

انظارت خیلی سخته عزیزم خیلی مخصوصا برای منی ک توو شهر  غریبم من هیچ خواسته ای ک ندارم ازش جز یه کوچولو ک بهم بده

من که دیگه اعتقادمو از دست دادم بهش اینقدر بد بیاری آوردم اینقدر آدمایی که بهم آسیب زدن سالم و سلامت ...

خیلی داغونم امروز خیلی کُفر گفتم  همسرم خیلی ناراحت شدم از گریه هام گفت خدا  دلتو نمیکنه گریه نکن گف اگ دلتو بشکنه نامرده