2777
2789
عنوان

کیا دلشون از خدا گرفته انقد گریه کردم داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر مگه چندسالته

عزیزم سنم خیلی نیس ولی خیلی تحت فشارم خیلی . درد دارم همه ی وجودم درد میکنه . اینک هر ماه منتظری هر ماه بی بی چک کیت تخمک گذاری دیگ خسته شدم واقعا از خدا میخوام بمیرم چون خستم

خیلی داغونم امروز خیلی کُفر گفتم همسرم خیلی ناراحت شدم از گریه هام گفت خدا دلتو نمیکنه گریه نکن گف ...

کار هر روز منه که چرا خدایا چرا

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
اگ دوست داشی بگواز سرنوشت چی بگم از دریایی ک کشیدم چی بگم.....

هرچی ک فکرش کنی 

خرجی ندادنش واریز کردن وامایی ک من گرفتم ب حساب خواهرش نشون دادن چتامون به خانوادش قهرای چند روز چند روز و رفتن به خونه پدرش بی احترامی بی محبتی مسافرت نبردن جدا خوابیدن بی مسئولیت بودن اخ از کجا بگم 

انظارت خیلی سخته عزیزم خیلی مخصوصا برای منی ک توو شهر غریبم من هیچ خواسته ای ک ندارم ازش جز یه کوچو ...

ایشالا میده عزیزم بدنتو قوی کن 

همسرت هم آزمایش اینا بده که مشکلی نداشته باشه 

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
عزیزم سنم خیلی نیس ولی خیلی تحت فشارم خیلی . درد دارم همه ی وجودم درد میکنه . اینک هر ماه منتظری هر ...

عزیزم اگه سنت کمه لطفا اصلا و ابدا ناامید نشو 

خیلی وقت داری هنوز . من فراوون دیدم کسایی که دیر بچه دار شدن 

خوشحال باش این بقیه رو دیوونه میکنه!💑
دقیقا .یعنی ادم های بد رو بیشتر دوست داره منی ک آزارم ب مورچه هم نرسیده یعنی گریه هام اثری روش نداره ...

خیلی فامیلامون همه کار میکنن تهمت و خود پسندی غیبت فراوان تمسخر دیگران  اونوقت ازدواج سر وقت پول همیشه در دسترس و سلامت کامل هر روز هم استوری میزارن دماغ عمل کردن تو 18 سالگی و دیگه چی بگم... بخت و اقبال واقعا وجود داره مطمئنم 

عزیزم سنم خیلی نیس ولی خیلی تحت فشارم خیلی . درد دارم همه ی وجودم درد میکنه . اینک هر ماه منتظری هر ...

مشکلت بی صبری یه فقط همین ! بابا چه خبره تازه سه ماهه عمل شدی ، بزار رحمت جون بگیره برگرده به تنظیمات " دوباره حامله شی 

چقدر کفر گفتی ، یعنی تو بهتر از خدا میدونی صلاحت چیه و کی موقعشه ؟! تاپیکت اگه باعث کفران و خدانکرده توهین بشه وضعت از اینم بدتر میشه پس ببندش "