2777
2789

دلم خیلی از خدا شکسته . آدمِ بدی نیستم تا جاییک میتونم ب همه کمک میکنم محاله غذا درست کنم و زیا. باشه ب کارگرِ پیرِ توو کوچمون که توو ساختمونِ نصفه نیمه ندم محاله پول دستم باشه کمک ب احدی نکنم اهل نذرو نذوراتم. یه سقط داشتم بعدم فهمیدم سپتوم رحم دارم بعد ک عمل کردم اونم توو غربت تنهایی با کلی غم و دلتنگی تمامِ آرزوم یه بچس  با اینک ماهه اول اقدام باردار شدم و سقط شد اما بعد عمل سپتوم و استراحت الان ۳ ماهه اقدامم اما نتیجه نمیگیرم همش حس میکنم قرار نیس مادر شم کارم شده گریه این ماه اولین باره عقب انداختم مطمئن بودم باردارم کلی علامت داشتم اما باز پریود شدم انقد گریه کردم واقعا من انقد بدم ک با اینهمه درد خدا حتی منو لایقِ مادر شدن نمیدونه . همه بچه ب بغلن حسود نیستم میگم خب ب منم بده

‌واقعا داغونم حالم خرابه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم . 

ب چیزلی خوب فک کن 

چیه این حرفا و سست بازیا 

قوی باش لطفا 

تو ک تو غریت همچین عملی کردی و داری زندگی میکنی 

پس باید خیلی قویتر ادامه بدی بچه مامان سرحال میخاد نه ی مامان ناراحت

اندوه بزرگی ست زمانیکه نباشی
دلم ازش نگرفته از اون مرحله رد شدم فقط بهت دارم سوال اینکه میخای با من چکار کنی خدا؟ برنامت چیه؟

دقیقا .یعنی ادم های بد رو بیشتر دوست داره منی ک آزارم ب مورچه هم نرسیده یعنی گریه هام اثری روش نداره الان با هق هق تایپ میکنم چرا نمی بینه من رو

منم یه سقط داشتم سال بعدش هم باردار شدم  

به نظرم زیادی به بدنت سخت می گیری

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

عزیزم . ب چیزلی خوب فک کن چیه این حرفا و سست بازیا قوی باش لطفا تو ک تو غریت همچین عملی کردی و داری ...

خدا شاهده سقط میکردم تنها یه پتو روم میکشیدم توو بیمارستان ریز ریز گریه میکردم کل اون بخش دلشون ب حالم میسوخت. من ک خواسته ی زیادی ندارم فقط یه فرشته خواسم ازش چیزع زیادیه؟؟