2777
2789

استادایی که زیادی جدی ان یا استادهایی که مهربونن. به نظرتون ی تستاد چقدر باید با دانشجو راحت باشه؟

برای دوستم میپرسم این ترم سومین ترمه که میره تدریس دانشگاه؟ ایشون محجبه هستن جوونن و زیاد سخت گیر نیستن میگن این دو ترم خیلی اذیت شدم بچه ها زیر لب بهم میخندیدن در حالیکه بسیار ادم با سوادیه و خوب درس میده

نظراتتون رو بگید من ی جنع بندی بگم بهش

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
بیشتر گریه میکنیم

ما هم اون موقع بیشتر گریه میکردیم ولی این بنده خدا میگه بچه های الان خیلی گستاخن مدام زیرزیرگی در حال تمسخر و خنده ان

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا یه استادی داشتیم جدی و سختگیر بود ولی سر هر جلسه اش تیکه ای مینداخت همه میرفتیم هوا. کسی جرئت نداشت سرکلاسش اذیت کنه چون واقعا تعارف نداشت و طرف رو مینداخت بیرون. یادش بخیر

دوستت باید مرز بذاره

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

سر هر کلاسی میخندیدیم مشکل استاد نیست کرم از خود ماست🤣🤣

کی دانشجو بودی میخوام ببینم از این جدیدایی یا نه🤭

استادی که جدی و دلسوز هست و با سواد. برای من خیلی ارزش داره . 

نظرات دانشجو براش مهم باشه . 

ما یک استادی داریم برام یه دنیا ارزش داره آنقدر بهش احترام میگذارم 

اول که میاد نحوه تدریسشو میگه و کتاب معرفی می‌کنه همیشه همیشه میگه خودتون تصمیم بگیرید میانترم چند نمره بگذاریم پایان ترم چند نمره و فعالیت کلاسی چند نمره ( مثلا مالکین ۷ نمره فعالیت کلاسی میگه که من همینجوری فعالیت کلاس نمره نمیدما که در نهایت آخرش قانع میشیم به عددی که خودش از قبل تو نظرش داره اما نظر ما هم می‌پرسه ) 

استادیه که شیوه تدریس رو خیلیییی تمرین کرده . مثلا ترم قبل آخرای سال که بچه ها خسته شده بودند قبل از اینکه درس شروع بشه بهمون میگفتن امروزتون رو تو یه جمله بگید چجوری بود و توی کلاس چرخ میخورد یا از بچه های خوابگاهی می‌پرسید نظرتون رو راجع به این شهر توی یک کلمه بگید 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

استادی که جدی و دلسوز هست و با سواد. برای من خیلی ارزش داره . نظرات دانشجو براش مهم باشه . ما یک است ...

من حتی تدریسشو دیدم خیلی خوب و با مفاهیم درس میده واقعا دختر با سوادیه ولی میگه نمیفهمم چرا اینا انگار منو میبینن خنده هاشونو میخورن و خیلی ناراحته. انقدر ناراحت بود میگفت میخوام کلا انصراف بدم نرم. من نذاشتم گفتم با هم حلش میکنیم هرچیزی راهی داره. بخدا این جدیدیا عتیقه ان. دوست من محجبه ست و چهره شم ساده س ارایشو ... نمیکنه فقط در حد ضد آفتاب. میگه لابد به قیافه ساده م یا بینی عمل نشدم میخندن

والا یه استادی داشتیم جدی و سختگیر بود ولی سر هر جلسه اش تیکه ای مینداخت همه میرفتیم هوا. کسی جرئت ن ...

شما کی دانشجو بودی؟

من حتی تدریسشو دیدم خیلی خوب و با مفاهیم درس میده واقعا دختر با سوادیه ولی میگه نمیفهمم چرا اینا انگ ...

نگاه من دانشگاه فرهنگیان هستم مختلط نیست برای همین مطمین نیستم شاید پسرا این رفتارها رو نشون میدن 

اما تا حالا نشده بچه های ما همچین کاری کنن . 

مطمین نیستم اما اصلا فکر نکنم ربطی به چهره و ساده بودن داشته باشه .  

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش )