2777
2789

بجا بذارید 

کلامی رفتاری عملی

حتی اگه باعث چیزی هم نشید با اعمال و رفتار آدما رو نرنجونیم 

اون چیزی که  از دهانت بیرون میاد سطح تفکرت ، خانواده ای که توش بزرگ شدی ، تربیت ات ، تعداد کتاب هایی که خوندی رو نشون  میده. پس شمایی که باحرف زدن خودت رو نشون میدی . ✍️درخواست دوستی نمی پذیرم .

معمولا کسی اینکارها رو نمی کنند هرکی الان فکر خورشه

و اگه هر کی ملاحظه دیگران رو می کرد زندگی کردن کمتر سخت میشد

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در رابطه با ادم ها من کلا خنثی ام، سعی نمیکنم کاری براشون انجام بدم مگه کسی ازم کمک بخواد. آسه میرم و آسه میام حوصله شون رو ندارم. بیشتر روی خودم متمرکزم

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

همون طور که گفتم ما موظف به خوبی کردن نیستم ما موظف به بدی کردن هم نیستیم 

گاهی یک نیش یک کنایه یا یک حرف تلخ و حتی تمسخر 

اون چیزی که  از دهانت بیرون میاد سطح تفکرت ، خانواده ای که توش بزرگ شدی ، تربیت ات ، تعداد کتاب هایی که خوندی رو نشون  میده. پس شمایی که باحرف زدن خودت رو نشون میدی . ✍️درخواست دوستی نمی پذیرم .

خییییلی اونقدر که خودمو نادیده میگیرم خیلی وقتا

این هم خوب نیست  هرچی به گل آب زیاد بدی زرد میشه 

انسان باید تعادل رو حفظ کنه

من سعی میکنم خاطره خوبی بجا بزارم اما جایی ک حس کنم گولم زدن یا حقمو خوردن دیگه اون جلوه خوب برام مهم نیس حرفمو میزنم و اینکه طرف حلال نکنه و دلخور شه برام اهمیتی نداره دیگع