حتی اگه باعث چیزی هم نشید با اعمال و رفتار آدما رو نرنجونیم
اون چیزی که از دهانت بیرون میاد سطح تفکرت ، خانواده ای که توش بزرگ شدی ، تربیت ات ، تعداد کتاب هایی که خوندی رو نشون میده. پس شمایی که باحرف زدن خودت رو نشون میدی . ✍️درخواست دوستی نمی پذیرم .
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
در رابطه با ادم ها من کلا خنثی ام، سعی نمیکنم کاری براشون انجام بدم مگه کسی ازم کمک بخواد. آسه میرم و آسه میام حوصله شون رو ندارم. بیشتر روی خودم متمرکزم
ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.
همون طور که گفتم ما موظف به خوبی کردن نیستم ما موظف به بدی کردن هم نیستیم
گاهی یک نیش یک کنایه یا یک حرف تلخ و حتی تمسخر
اون چیزی که از دهانت بیرون میاد سطح تفکرت ، خانواده ای که توش بزرگ شدی ، تربیت ات ، تعداد کتاب هایی که خوندی رو نشون میده. پس شمایی که باحرف زدن خودت رو نشون میدی . ✍️درخواست دوستی نمی پذیرم .
من سعی میکنم خاطره خوبی بجا بزارم اما جایی ک حس کنم گولم زدن یا حقمو خوردن دیگه اون جلوه خوب برام مهم نیس حرفمو میزنم و اینکه طرف حلال نکنه و دلخور شه برام اهمیتی نداره دیگع