2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@بزن بدون فاصله بقیشو تگ کن @n اینجوری تا اخر ی لیست کوچیک سمت راست میاد برات بین اونا اسمی ک میخوای تگ کنی میاد بالا انتخابش کن ابی میشه بفرست

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بله

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

بله

سسلام 

ببخشید کاربری بودن که داشتن تبلیغ خشونت و کشتن حیوانات رو میکردن و منم عصبی شدم گفتم بی وجدانی . خلاصه ایشون ازون روز واقعا اذیت مکنه  زیر هر تاپیک باید توهین های جنسی و غیر جنسی بکنه . تگتون نتونستم بکنم ولی راه حل این مشکل چیه؟

بعد میان مشکلات زندگی منو میگوبونن تو سرم....و اینارو از تاپیک هام در میارن

سسلام ببخشید کاربری بودن که داشتن تبلیغ خشونت و کشتن حیوانات رو میکردن و منم عصبی شدم گفتم بی وجدانی ...

نام کاربری ایشون رو اعلام کنید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت