بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مدت زیادی هست یه تیکه از قلبم تو یه قسمت از خاک سرزمینم جا مونده ❤️🩹شاید هیچوقت قسمت هم نبودیم اما تا ابد تو قلبم و ذهن ام ماندگاری🥺❤️دوستان عزیزم ممنون میشم برای آرامش قلبم صلوات بفرستید
البته خب اصلش با سرکه انگوره فکر کنم اما مامان من سیب همیشه درست میکنه به خاطر خاصیتش و عالی میشه
مدت زیادی هست یه تیکه از قلبم تو یه قسمت از خاک سرزمینم جا مونده ❤️🩹شاید هیچوقت قسمت هم نبودیم اما تا ابد تو قلبم و ذهن ام ماندگاری🥺❤️دوستان عزیزم ممنون میشم برای آرامش قلبم صلوات بفرستید
میشه بیشتر توضیح بدی چجوری درس میکنه بجا نعنا از عرق استفاده میشه
نه باید نعنا تازه باشه،نعنا رو با ساقه میریزه وقتی تمام شد پختش بر میداره از توش،اگر شکر قهوه ای نداری همون سفید بریز،اما فروشگاها معمولا دارن شکر قهره ای
میشه بیشتر توضیح بدی چجوری درس میکنه بجا نعنا از عرق استفاده میشه
سرکنگبین با عسل درست میشه سکنجبین با نیشکر
من سکنجبینی که استاد کرمی دستورشو گذاشته بودن درست کردم محشر شده
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
نه باید نعنا تازه باشه،نعنا رو با ساقه میریزه وقتی تمام شد پختش بر میداره از توش،اگر شکر قهوه ای ندا ...
شکر سفید دیگه درمانی نمیشه
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
[QUOTE=392556712]سرکنگبین با عسل درست میشه سکنجبین با نیشکر من سکنجبینی که استاد کرمی دستورشو گذاشته بودن درست ...[/QUOTEعسل حتما باس طبیعی باشه یا فرقی ندارع؟
ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
آها ممنون عزیزم میشه ازش مقداراشو بپرسی لطفا از هر کدوم چقد
باشه عزیزم شب بهت میگم