2777
2789
عنوان

لطف راهنمایی کنید

52 بازدید | 5 پست

چجوری بعضی عنوان های یه برنامه مثلا پینترست  یا هر برنامه دیگه که نمیخوایم رو  حذف کنیم  مثلا میخوایم سرچ کنیم دل همین که د رو نوشتی برای خودش محتوای دیگه ای که با د شرو ع شه رو نمایش میده چیکار کنم گوشی دست بچه هست نمیخوام هر مطلبی رو براش بیار

سلام کاربرsedajan خیلی دنبالتون میگردم ولی پیداتون نمیکنم لطفا اگه با کاربری جدید اومدید خواهشا پیام بدید 
جیمیل داری؟

نمیدونم گوشی بیشتر دست پسرم کلاس ششم اگه راهی هست خواهشا راهنماییم کنید ممنون میشم

سلام کاربرsedajan خیلی دنبالتون میگردم ولی پیداتون نمیکنم لطفا اگه با کاربری جدید اومدید خواهشا پیام بدید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم گوشی بیشتر دست پسرم کلاس ششم اگه راهی هست خواهشا راهنماییم کنید ممنون میشم

تو قسمت گوگل بالای صفحه نگاه بنداز ببین جی‌میل داری اگه داری پایینش نوشته استفاده بدون حساب بزن روش دیگه نمیاره

تو قسمت گوگل بالای صفحه نگاه بنداز ببین جی‌میل داری اگه داری پایینش نوشته استفاده بدون حساب بزن روش ...

ایمل داره اونم فکر کنم