2777
2789
عنوان

معمولا چند وقت بعد فوت یک نفر عروسی نمیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 56 پست
پدربزرگ درجه چنده😁

درجه 1 هست 

چون مبشه پدر زندایی و دختر دایی هم به خاطر مادرش نمیاد 

من برای عمه مامانم تا چهلم بله برون فامیل شوهرم نرفتم 

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

چهار ماه ده روز

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خب ولی معمولش همین چهلم هست مگه اینکه طرف خیلی جوون باشه

آره ببین بعضیا احساسی ترن حالا بستگی داره اون طرف چقدر بهشون نزدیک بوده 

ینی یه جوری که طرف بعد چهلم هم خودشو عزادار میدونه هنوز 

نمیشه خرده گرفت بهشون باید درک کرد

کی اینطوری میگفت

خانواده فوت شده 

پسر دایی مامانم میشد 

هرجا نشستن گفتن اینا پول نداشتن عروسی بگیرن😂😂😂😂یادش میفتم خندم میگیره ن از روی حرص بلکه از روی نادونی و جاهلیتشون

دم مادر شوهرم گرم وقتی برادرش فوت کرد اینا خاستن عروسی بگیرن اومدن معذرت خاهی حتی تا سر هفته صب نکرده بودن مادر شوهرم شستشون اینقدر حرف بارشون کرد ک سایه مارو با تیر میزنن حالا 

کلا خانواداین ک دوس دارن همه چی ب همه بگن ولی کسی چیزی بهشون نگه  

شماهم بهشون حق بده درد کمی نیست عزیزم ب دلشون نیست خودتو ناراحت نکن 

آره ببین بعضیا احساسی ترن حالا بستگی داره اون طرف چقدر بهشون نزدیک بوده ینی یه جوری که طرف بعد چهلم ...

نه ناراحت نمیشم ولی برام عجیبه کلیپ های فان تو اینستا میبینن و لایک میکنه ولی الان میگه عزادارم😂

سمت ما برای افراد مسن تا چهل روز 

جوان تا چهار ماه و ده روز 

درجه یک یکسال حتی بیش از یک سال  

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

ما ی ضرب المثل داریم هرکی اومد خوش اومد هرکی نیومد شاد اومد شماهم بهشون بگو 

همونطور ک ما تو غم‌شما بودیم توقع داریم کنارمون باشید درسته سخته ولی میتونن بخاطر شماهم ک شده با مانتو شلوار بیان

دیگه برمیگرده ب شعور و شخصیتشون خودش ن باید عقل داشته باشن