2777
2789
حتما صاحاب بانک عاشق خوشکلیش شده بود بهش پول مفتی میدامیگفتی بگو شعبش کدومه ما هم بریزم بزاریم

حتماً 😂😂 

اتفاقاً بهش گفتم بیا بریم باهم برا منم حساب باز کن من بجا 80تومن100 میذارم  گفت باشه 😂😂

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش سپرده اقتصاد ۲۷ اما صندوق آتیه و فراز اندیشش رو من باز کردم ۳۰ میده نمیدونم چقدر میدهنه دولتی ن ...

از این چیزاش سر نمیارم صندوق اتیه و اینا

اینو باید به خود بانک بگی؟ 

چون دولتی نیست یکمی میترسم

کار گزاری دولتی نیست؟ فکر نکنم اینطرفا این بانکو دیده باشمدرسته ولی وقتی قسط دارم نمیتونم بدم مجبورم ...

کارگزاری بورس هست 

ثبت نام کنین پول رو بزلرید داخلش ماهانه یود مبده پول رو هر زمان بخواین میتونین برداشت کنین

مجیورم بزارمنمیدونم صندوق بورس چیه

صندوق درامد ثابت بورسی هم سود ثابت ماهیانه میده و واریز میکنه به حسابت ، اما بانک نهایت سودی که بهت بده یه ساله ۲۴ درصده اونم ماهشمار ،اما صندوق درآمد ثابت بورسی سود ۳۶ درصد سالیانه میده و روزشمار ، هر زمانی هم که پولتو برداری تا آخرین روزی که پولت بوده سودتو میده اما بانک نه 

چطوری باید تو پول ریخت با گوشیه؟ میشه راهنماییم کنی

بله ، من خودم صندوق درامد ثابت همای کارگزاری اگاه رو دارم ، ابتدا باید از طریق گوشی در یه کارگزاری معتبر بورسی ثبت نام کنی و احراز هویت ، همه ش اینترنتیه و سریع انجام میشه ، پیشنهاد من کارگزاری مفید ، آگاه و فارابی هست ، هر کدومو دوس داشتی ثبت نام کن