2777
2789
عنوان

به روی برادر شوهرم آوردم حالا خجالت میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1460 بازدید | 81 پست
[QUOTE=392543038]حرفت یجوری بوده انگار میخاستی ازش پول بکنی کاش یجور دیگه گفته بودی ماشاءالله چ سری ...

پس اینجوریه خوب گفتی 

خداکنه حالا واقعا پس بدن 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

پرایده درب داغون البته 😂واسه همین براشون ارزشی نداره کلا مثل گاریع براشون

آخه پرایدم با سر نمیشکنه عزیزم 😂

دعواشون نشده کسی سنگ پرت کنه؟

بعدم اونا که پولدارن چرا میان ماشین شمارو میگیرن ندین بهشون مقصر همسرتونه انقد رو داده

درحال ساخت ....:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دنبال عقده گشایی هستی من اصلا شمارو نمیشناسم غلط کرده هم حرف بدی نیس تو دنبال حاشیه درست کردنی

عقده که تو داری پس چرا برا من اومدی تذکر دادی به خودت که رسید حرف بدی نیست منم تو رو نمیشناسم گفتم که دیگه فضولی نکنی 

روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما 
آخه پرایدم با سر نمیشکنه عزیزم 😂دعواشون نشده کسی سنگ پرت کنه؟بعدم اونا که پولدارن چرا میان ماشین شم ...

پول دارن ماشین خوب می‌خوان پراید براشون افت کلاسه 😂 آخه دختر معلول داره میبرنش کاردرمانی برا اون میگیره والا منم بخاطر اون کوتاه میام فقط

گناه بزرگ منی

والا خانومی کردی به شوخی گفتی من بودم جدی میگفتم الآنم به شک افتادم شاید تصادف کردن با ماشین ، دو رو ...

نمی‌دونم منم تعجب کردم چجوری سری بوده اون سر البته پسرش جدا فضولع طوری که باورت نمیشه 

گناه بزرگ منی

خوب گفتی کاش زودتر پولو بده برادر شوهر.

والا جاری من که همش چیزایی که شوهرم می‌خرید رو میخورد می‌گفت یکی دیگه بخره چه خوبه. آدم خودش دلش نمیاد بخره

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

عهه شما😍 همینجوری خواستم بگم از همون تاپیک اعلام نتایج رشته میشناسمتون😍😂

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

شیشه ماشین تو شکست کله بچه اون‌نشکست؟ تصادف کردید؟ کی راننده بود که سر بچه خورده به شیشه؟

نمی‌دونم ماشین دست اونا بوده خبر ندارم عزیزم نه پسره که از منم سالم تره حالا بچه ها میگن شاید تصادف کرده دروغ میگه به هرحال مهم نیست الان پولشو بده خدایی لنگیم😂

گناه بزرگ منی