2777
2789

عجب غلطی کردم اینم عاقبت سلیطه نبودن 

پسرش با سر زد شیشه جلو ماشین مونو شکست بعد یه شوهرم گفته بود ماه بعد میدم عوض کنی ماه بعد شد هنوز خبری نشده 😐

بعد اومد خونمون  مثلا اومدم به روش بیارم به شوخی گفتم جریمه مون کردن بخاطر شیشه هزینه اونم باید بدین گفت باشه میدم 🤣البته ماه بعد 

ولی بعدش خیلی پشیمون شدم کاش نمیگقتم 

ماهی ۸۰ در میاره نگین ندارع شوهر خودم کارمنده 

گناه بزرگ منی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حرفت یجوری بوده انگار میخاستی ازش پول بکنی کاش یجور دیگه گفته بودی 

ماشاءالله چ سری داشته بچش😑😂 

خوبه سر بچه نشکسته😐🤣

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

[QUOTE=392543038]حرفت یجوری بوده انگار میخاستی ازش پول بکنی کاش یجور دیگه گفته بودی  ماشاءالله چ سری داشته بچش ...[/QUOTE

بعدش گفنم شوخی میکنم ولی باید شیشه عوض شه جریمه می‌کنن 

آخه نمیدونی که خیلی پررو هستن ماشین مونو قرض میگیرن بعد ما باید براشون بنزین بزنیم پول شو نمیدن

گناه بزرگ منی

ببین اصلا حرف بدی نگفتی اما من ب هیچ ب عنوان نمیگم اینجورچیزا رو ...هم دلم نمیاد هم برادرن خودشون حل کنن

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

کار خوبی کردی

وگرنه بیشتر پشت گوش میندازه

حالا اگ نداش آدم میگفت نمیخاد فدای سرش ولی حالا ک پولداره و بروی مبارکش نمیاره میشه پررویی بزور بگیر ازش اصلا هرجور شده بگیر😂

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨