2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاید ی سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 22 پست
نه پسرم کنکوریه. ولیکن خودم بهش مشاوره میدم.

اها موفق باشه

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریاضی رو با درسنامه ش جلو برو همزمان تست مربوطه رو بزن تا دستت روون بشه

اوکیه ممنونم💖

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

تمرین هاشو یه دور از اول حل کن .‌‌ب جواب ها نکاه نکنی . 

ببین میتونی همه رو عالی حل کنی . 

آخرش ک تمام شد جاهایی ک بلد نبودی رو باید دوباره کار کنی . 

یعنی انگار خودت از خودت  باید امتحان بگیری  

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم.  🌸 

تمرین هاشو یه دور از اول حل کن .‌‌ب جواب ها نکاه نکنی . ببین میتونی همه رو عالی حل کنی . آخرش ک تمام ...

تمرینای کتاب منظورتون هست؟

تمرینای کتاب منظورتون هست؟

اگه کتابتون تمرین های خوبی داره آره. ولی معمولا کتاب های درسی تمریناتشون بدرد نمیخوره . از کمک درسی ها استفاده میکنن، کتاب کمک درسی اکه دارید اونا رو حل کنید . 

یا گوگل سرچ کنی کلی کلیپ آموزشی و تمرین از همون مبحث ک بخوای برات میاره

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم.  🌸 

اگه کتابتون تمرین های خوبی داره آره. ولی معمولا کتاب های درسی تمریناتشون بدرد نمیخوره . از کمک درسی ...

راستش خودمم اصلا تمرینای کتابو حل نمیکنم فقط تست کار میکنم،خیلیی ممنونم🌹

راستش خودمم اصلا تمرینای کتابو حل نمیکنم فقط تست کار میکنم،خیلیی ممنونم🌹

عالیه 👌☺️🌸🌹