2777
2789

چرا باید مرد متاهل به من که مجردم دوبار بگه تو هم خیلی خوشگلی هم خانواده خوبی داری

بیکار و علاف هم نیست که یه شغل نظامی سیاسی خیلی مهم داره

من هم دوستش داشتم اما چون متاهل بود قیدشو زدم 

مجبوریم همدیگرو ببینیم اصلا نمیشه کاریش کرد

چون میخواستم از سرم بپره خیلی هم بی محلی میکردم بهش اما خیلی این حرفش فکرمو درگیر کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین درگیری فکری باعث میشه ادما برن سمت متاهلا ‌‌‌...

پس ذهنتو درگیر ی چیز دیگه کن

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 متاهلم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم

نلغزیاااا

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

بخدا نمیدونم چرا متأهلا بیشتر به دلم میشینن چرا تو این دنیا هیچ چیز سر جاش نیست

خانوادت بهت چیزی نمیگن؟

یعنی والا ما توی خانواده ای بزرگ شدیم که این چیزا بی سابقه بوده

تو خودت مقصر هستی و عاقبت خوشی نداری