missdiaa مدیر استارتر عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 7801 عنوان کنکوریا بیاید ی سوال دارم 261 بازدید | 22 پست چجوری باید ریاضیو مرور کرد؟ اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟! 1404/05/30 | 12:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
missdiaa مدیر استارتر عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 7801 ازمون جامع یعنی بعد اینکه کل کتابو خوندم بیام آزمون کار کنم؟ اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!
missdiaa مدیر استارتر عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 7801 تست بزن یا آزمون بده تست که همزمان میزنم ب اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!
missdiaa مدیر استارتر عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 7801 فقط تمرین تست بیشتر روش خوندن ریاضی فرق داره،تستاشو ک همزمان میزنم واسه مرور باید بیام ی دور دیگه بخونمش؟ اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!
آلبالومشکی عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 3825 تست که همزمان میزنم ب از اون مبحثی که میخوای مرور کنی باید بزنی خب 🙂
missdiaa مدیر استارتر عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 7801 از اون مبحثی که میخوای مرور کنی باید بزنی خب ببینید این روش اوکیه،اون مبحث ک خوندم تستای زوجشو بزنم واسه مرورش بیام تستای فرد بزنم،چن باری اینجوری پیش رفتم ولی حس میکنم ی جوریه اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!
moarref_e عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 1897 روش خوندن ریاضی فرق داره،تستاشو ک همزمان میزنم واسه مرور باید بیام ی دور دیگه بخونمش؟ خب بخوون الان مشکل چیه؟
missdiaa مدیر استارتر عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 7801 خب بخوون الان مشکل چیه؟ 😂😂 میگم اینجوریاصلا کنکوری هستی؟؟ اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!
آلبالومشکی عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 3825 ببینید این روش اوکیه،اون مبحث ک خوندم تستای زوجشو بزنم واسه مرورش بیام تستای فرد بزنم،چن باری اینجور ... آره اوکیه ولی اگه بتونی مثلا آزمون قلمچی اون مباحثشو بزنی یا اگه آزمون میدی مال سال های پیشش رو بزنی یا ماز مثلا بهترهچرا؟ چون تنوع تیپ سوالای مهم تکرار میشه 🙂
missdiaa مدیر استارتر عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 7801 آره اوکیه ولی اگه بتونی مثلا آزمون قلمچی اون مباحثشو بزنی یا اگه آزمون میدی مال سال های پیشش رو بزنی ... بعد اینکه اون فصل یا مبحث تموم شد آزمون کار کنم؟وقتی اینجوری تست میزنم برا تستای فرد اکثرا غلط درمیاد اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!
آلبالومشکی عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 3825 بعد اینکه اون فصل یا مبحث تموم شد آزمون کار کنم؟وقتی اینجوری تست میزنم برا تستای فرد اکثرا غلط درمیا ... آره دیگه هر آزمونی بودجه مشخص داره اونو تموم کردی آزمونم بزناز غلطات فرار نکن تحلیل کن تا درصدت بیاد بالا 🙂
moarref_e عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 1897 😂😂 میگم اینجوریاصلا کنکوری هستی؟؟ نه پسرم کنکوریه. ولیکن خودم بهش مشاوره میدم.