2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازمون جامع

یعنی بعد اینکه کل کتابو خوندم بیام آزمون کار کنم؟

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

فقط تمرین تست بیشتر

روش خوندن ریاضی فرق داره،تستاشو ک همزمان میزنم واسه مرور باید بیام ی دور دیگه بخونمش؟

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

از اون مبحثی که میخوای مرور کنی باید بزنی خب

ببینید این روش اوکیه،اون مبحث ک خوندم تستای زوجشو بزنم واسه مرورش بیام تستای فرد بزنم،چن باری اینجوری پیش رفتم ولی حس میکنم ی جوریه

خب بخوون الان مشکل چیه؟

😂😂 میگم اینجوری

اصلا کنکوری هستی؟؟

ببینید این روش اوکیه،اون مبحث ک خوندم تستای زوجشو بزنم واسه مرورش بیام تستای فرد بزنم،چن باری اینجور ...

آره اوکیه ولی اگه بتونی مثلا آزمون قلمچی اون مباحثشو بزنی یا اگه آزمون میدی مال سال های پیشش رو بزنی یا ماز مثلا بهتره

چرا؟ چون تنوع تیپ سوالای مهم تکرار میشه

🙂

آره اوکیه ولی اگه بتونی مثلا آزمون قلمچی اون مباحثشو بزنی یا اگه آزمون میدی مال سال های پیشش رو بزنی ...

بعد اینکه اون فصل یا مبحث تموم شد آزمون کار کنم؟

وقتی اینجوری تست میزنم برا تستای فرد اکثرا غلط درمیاد

بعد اینکه اون فصل یا مبحث تموم شد آزمون کار کنم؟وقتی اینجوری تست میزنم برا تستای فرد اکثرا غلط درمیا ...

آره دیگه هر آزمونی بودجه مشخص داره اونو تموم کردی آزمونم بزن

از غلطات فرار نکن تحلیل کن تا درصدت بیاد بالا

🙂