2777
2789
عنوان

دخترایی که سنشون مث من بالاست مجردن میخوام بیان تاپیکم واسه همدردی

| مشاهده متن کامل بحث + 1845 بازدید | 106 پست
خانم هم اگه قصد ازدواج داره باید زودتر بجنبه مرد تا آخر میتونه باردار شه دختر که نمیتونه منو نخورید ...

اخه عزیزم همه که شرایطشون مثل هم نیست که 

همه دختر خونه تحصیل کرده و فلان نیستن که جهازشونم حاضر و اماده و خانپاده هم اوکی و فلان باشه اینا یه بله بدن و برن 

شرایطا فرق داره 

من اطرافیانم خیلیا رو دیدم به خاطر دلایل زیادی مجرد موندن 

حالا با میل خودشون یا به اجبار ولی همیشه دلیلی وجود داشته 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

تازه ایم عادی هاشون هستن بقیه میرن سراغ 20 ساله ها و اگه پول داشته باشه هم جواب مثبت هست

اره دقیقا 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هععیی،نمیخوام کسیو نا امید کنم اما طبق امار

1 میلیون دختر دهه 60ی به تجرد قطعی میرسند یعنی به هیچ عنوان نمیتونن ازدواج کنن،علتش هم اینه پسرای دهه شصتی رفتن دخترای دهه 70 گرفتن و این اتفاق داره برا دختران دهه 70 هم میوفته چون به دلدل مشکلات اقتصادی سن ازدواج بالا رفته و پسر 30 ساله میره سراغ 6 7 سال کوچیکتر خودش و این فاجعه س

تلخ هیچکس پسند باشم بهتره تا شیرین مگس پسند، تو دنیایی که درامد سیگار و مشروب و عمل زیبایی از درامد کتاب بیشتره دنبال پسند شدن از طرف اکثریت نباش،خانما نگید چرا اینجایی میخوام همسر ایندمو بهتر بشناسم،با تشکر از فضولای سایت🙏🏻

27 سالمه سردم نسبت بهش ازدواج کنیم که چی بشه پسر پادشاهم باشه میخواد بره رو اعصابت دوستامم مثل خودمن😁😁

ب نظرم ۲۰ ساله دیگ همه دختر پسرای مجرد دور هم جمع میشیم یعنی دیگ کسی متاهل نیست

من که ندیدم ۳۶ بره دنبال ۳۶ نهایت میره دنبال ۳۰ـ۳۲

بستگی داره به طرز فکر طرف مقابل

تو سنتی بله ممکنه...

همسر من 37 بود منم 36 بودم 

خانواده ش مشکل داشتن با این موضوع ولی خودش نه

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

از اطرافیان بخواه موردی بود معرفی کنن متاسفانه تو جامعه ما مرد ۳۶ نمیره زن ۳۶ ساله بگیره میره دنبال ...

هرکسی حق داره با هرکس ک دوسداره ازدواج کنه 

اتفاقا درستش هم همینه ک خانوم از آقا کوچیک تر باشه 

مردا دیرتر شکسته میشن 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
من که ندیدم ۳۶ بره دنبال ۳۶ نهایت میره دنبال ۳۰ـ۳۲

دختر عموم متولد ۶۸ بود، همین امسال با یه مردی ازدواج کرد که متولد ۶۷ هستش

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»
نامزد من ۳۸ هست اومد خاستگاری من، منم ۳۸امبیشتر به ارتباط بستگی داره، ارتباط باشه مهر دوطرف میفته به ...

نه والاع غیر سنتیم کم ندیدم که طرف رفته با ده سال  یا بیشتر از خودش 

مورد شمام وجود داره بلاخره به تعداد ادمای روی زمین اشنایی و ازدواج های متفاوت داریم 

هععیی،نمیخوام کسیو نا امید کنم اما طبق امار1 میلیون دختر دهه 60ی به تجرد قطعی میرسند یعنی به هیچ عنو ...

منم به همین فکر میکنم😑 خواستگار دهه هفتادی داشتم خانوادشون قبول نمیکنن بخاطر سن😐 اره درست میگی