2777
2789
عنوان

دخترایی که سنشون مث من بالاست مجردن میخوام بیان تاپیکم واسه همدردی

| مشاهده متن کامل بحث + 1845 بازدید | 106 پست
از اطرافیان بخواه موردی بود معرفی کنن متاسفانه تو جامعه ما مرد ۳۶ نمیره زن ۳۶ ساله بگیره میره دنبال ...

اکثر دخترا دوست دارن با یکی ازدواج کنن که از خودشون بزرگتر باشه و اغلب اختلاف سنی ده سال اینا رو قبول دارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اطرافیان بخواه موردی بود معرفی کنن متاسفانه تو جامعه ما مرد ۳۶ نمیره زن ۳۶ ساله بگیره میره دنبال ...

خانم هم اگه قصد ازدواج داره باید زودتر بجنبه 

مرد تا آخر میتونه باردار شه دختر که نمیتونه 

منو نخورید اونایی رو میگم که قصد ازدواج دارن 

تازه ایم عادی هاشون هستن 

بقیه میرن سراغ 20 ساله ها 

و اگه پول داشته باشه هم جواب مثبت هست 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
عزیزم من 36 ازدواج کردم اتفاق خاصیم نیفتادآسمون همه جا یه رنگهمجردی نتونی خوشحال باشی و حال دلت خوب ...

دقیقا

نمیدونم چر فکر میکنن قراره با ازدواج وارد بهشت بشن

اگه دلخوشی هایی هم پیدا بشه زودگذره 

من که ندیدم ۳۶ بره دنبال ۳۶ نهایت میره دنبال ۳۰ـ۳۲

نامزد من ۳۸ هست اومد خاستگاری من، منم ۳۸ام

بیشتر به ارتباط بستگی داره، ارتباط باشه مهر دوطرف میفته به هم، معرفی کردن و سنتی باشه بله درسته میرن برا کم سن تر

خدا رو چه دیدی

اکثر دخترا دوست دارن با یکی ازدواج کنن که از خودشون بزرگتر باشه و اغلب اختلاف سنی ده سال اینا رو قبو ...

واقعا این حرکت اشتباهه خود روانشناس ها هم میگن تا ۶ سال نهایتاااااا 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اگه مستقل نیستی سعی کن یه کاری برا خودت درست کنی و دستت تو جیب خودت بره و موفق باشی جوری باش که دیگران دنبال تو باشن نه تو دنبال بقیه 

منظورم منتظر نباش یه مرد بیاد باهات ازدواج کنه و خوشبخت بشی هیچ کس غیره خودش ضامنه خوشبختی خودش نیست 

شغل و سرمایه و خونه و ماشین چی؟ اونا رو داری؟

شغل درامد کم سرمایه هم کم خونه و ماشین ندارم اگه درامد بیشتری داشتم شاید خونه و ماشین میتونستم تهیه کنم تو شهر کوچیک درامدها کمه