2777
2789
عنوان

دخترایی که سنشون مث من بالاست مجردن میخوام بیان تاپیکم واسه همدردی

| مشاهده متن کامل بحث + 1844 بازدید | 106 پست

عزیز دلم متاسفانه فرهنگ اشتباه و غلط و مرد سالارانه ی جامعه ی ما علت مجرد موندن دخترا تو کشورمون شده. فرهنگ هایی که میگه مرد حتما باید از زن بزرگتر باشه تا زن از مرد اطاعت کنه ، زن ها زودتر از مردا شکسته میشن. مردا دیرتر از نظر عقلی پخته میشن. کلا یسری قانون های محدود کننده وضع کردیم که نتیجش شده اینکه مجرد موندن خیلی از دخترا. هیچ کدوم از این قانون های محدود کننده رو هم نه روانشناسی تایید میکنه و نه علم. فقط هدف این بوده که به قول خودشون مردا با زنای کم سن و سال تر از خودشون ازدواج کنن که مثلا از لحاظ ارضای جنسی، سال های طولانی تری بتونن لذت ببرن. این وسط نیاز های جنسی زن ها هم مهم نیست. خیلی راحت هم ازدواج زن ها با مرد های خیلی بزرگتر هم عادی سازی میشه. 

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من این کلمه تجرد قطعی اشتباهه تا سن های خیلی بالاتر حتی ۵۰ سالگی بازم امکان ازدواج هست کسی ای ...

این احتمالات وجود داره اما این که میگم 1 میلیون تجرد قطعی با احتساب همین احتملات میگن،کسی که این امار رو داده گفته اگه تماااام پسران دهه 60 و 50 با دختران مجرد دهه 60 ازدواج کنن باز هم 1 میلیون حتما مجرد میمونند واضحتر بگم 1 میلیون پسر دهه 60ی رفتن دختر دهه 70ی گرفتن و تازه این برا دختران دهه 70 داره اتفاق میوفته

تلخ هیچکس پسند باشم بهتره تا شیرین مگس پسند، تو دنیایی که درامد سیگار و مشروب و عمل زیبایی از درامد کتاب بیشتره دنبال پسند شدن از طرف اکثریت نباش،خانما نگید چرا اینجایی میخوام همسر ایندمو بهتر بشناسم،با تشکر از فضولای سایت🙏🏻

علت طلاق ک خیلی پیچیده اس و اکثرا بخاطر نداشتن تعهد و مشکلات مالیه

همین مشکلات مالی که میگی یه سرش وصل میشه به همین تفاوت سنی 

یارو جوونیاشو کرده موقع پول جمع کردنشه میره زن جوونی میگیره که موقع خرج کردنو بریز بپاششه 

این فقط یه گوشه کوچیکی از اختلافاته حتی سن کم خانوما میتونه رو درکشون از زندگی و چیزی که از زندگی مشترکشون میخوان اثر بذاره 

حتی تو روابط خانوادگی اثر داره 

همون تعهدی که میگی 

یه سری دخترا به خصوص زیر ۲۰ وقتی ازدواج میکنن فک میکنن دوس پسر گرفتن و میتونن راحت کات کنن و تموم 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خب باید بتونه حداقل ی خونه اجاره کنه یا مراسم ساده بگیره واقعا توقع زیادیه😐

اجاره خونه میتونن اکثرا و همچنین مراسم

تلخ هیچکس پسند باشم بهتره تا شیرین مگس پسند، تو دنیایی که درامد سیگار و مشروب و عمل زیبایی از درامد کتاب بیشتره دنبال پسند شدن از طرف اکثریت نباش،خانما نگید چرا اینجایی میخوام همسر ایندمو بهتر بشناسم،با تشکر از فضولای سایت🙏🏻

کافیه تحقیق کنید خانوما بعد دوران یائستگی دیگه نمیتونن باردار بشن ولی اقایون تااخر عمر میتونن مجرد م ...

زن ها در بدترین حالت ۵٠ سالگی یائسه میشن، علم اونقدر پیشرفت کرده که میشه سن یائسگی رو چند سال عقب انداخت. تازه میشه تخمک هم فریز کرد. دیگه این بهانه ها ی بنی اسراییلی چیه. بعدشم خیلی ها ازدواج می کنن و اصلا بچه نمیخوان. مگه ازدواج کردن فقط به بچه آوردنه؟ 

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»
همین مشکلات مالی که میگی یه سرش وصل میشه به همین تفاوت سنی یارو جوونیاشو کرده موقع پول جمع کردنشه می ...

من مخالف اختلاف سنی زیادم  ولی اتفاقا قدیم ها اختلاف سنی ها بیشتر از الان  بود که ولی زن و مرد سال ها کنار هم خوش بودن 

من فکر  می‌کنم کلا علت طلاق اکثرا بخاطر  نداشتن تعهده و‌مشکلات تورمه 

ولی کلا من منظورم چیز دیگه ای هست حرفت تون صحیح ولی خب هرکس حق داره با هرکسی دوسداشت ازدواج کنه در ازدواج اجباری نیست   حتی اگه طلاق هم صورت بگیره انتخاب خودشونه نه ما

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
جالب بود منم خانوادم تا حدودی محدودم کردن ولی دیگه برام مهم نیست حرفاشون خوشم از آدمای قدیمی نمیاد

خانواده من کلا سنتی ان🥲

میشه برا اینکه به حاجتم برسم یکی دو تا صلوات مهمونم کنی🎀...فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...🪷

اخه عزیزم همه که شرایطشون مثل هم نیست که همه دختر خونه تحصیل کرده و فلان نیستن که جهازشونم حاضر و ام ...

میدونم عزیزم 

قطعا شرایط برای همه یکسان نیست برای همین میگن تا قسمت چی باشه 

ولی اون چیزی هم که من گفتم واقعیت زندگیه 

ودر کنارش خیلی دخترها هم وسواس گونه رفتار میکنن 

من اصلا اونجوری نیستم نمیدونم چرا از کنار جنس مخالف رد میشم احساس خاصی ندارم 😂انگار داداشمه😂

من اینجور نیستم‌که هر کیو ببینم بهش حس داشته باشم😂

ولی خب از لحاظ میل جنسی و اینا اذیت میشم گاهی 

میشه برا اینکه به حاجتم برسم یکی دو تا صلوات مهمونم کنی🎀...فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...🪷

خواستگارهای من خسیسن میگن هیچی نداریم 😑 یارو خونه ماشین داشت گفت مال خودم نیست

😅همه جور آدم با اهداف مختلف هستن،شاید خواسته شمارو امتحان کنه ببینه با بی پولی میسازید شایدم همونی که میگید خسیس بوده برخیا عجیبن واقعا

زن ها در بدترین حالت ۵٠ سالگی یائسه میشن، علم اونقدر پیشرفت کرده که میشه سن یائسگی رو چند سال عقب ان ...

اتفاقا الان بخاطر استرس و مشکلات هورمونی یائستگی متاسفانه به زیر ۳۰ سال هم رسیده 

بله درسته خیلیا بچه نمیخوان ولی خب خیلیا هم دوسدارن مادر و پدر بشن 

اگه بتونن فیریز کنن ک خیلی خوبه 

بله درسته خانما چون زودتر به سن بلوغ میرسن و تغییراتی که هورمون ها روی استخوان و کلاژن پوست میذاره ز ...

الان متاسفانه یائستگی به زیر ۳۰ سال رسیده 🤦🏻‍♀️ 

یکی از دوستام تو سن ۳۰ و خورده الان یائسته شده  

دکتر بهش گفته شانس آوردی زودتر بچه دار شدی وگرنه هیچی به هیچی 

چون تخمک هم فیریز  نکرده بود🤦🏻‍♀️یعنی اصلا فکرش نمیکرد 

من مخالف اختلاف سنی زیادم ولی اتفاقا قدیم ها اختلاف سنی ها بیشتر از الان بود که ولی زن و مرد سال ه ...

قدیما رو‌که کلا ول کن 😄😄😄

قدیمی ها کجا زندگی کردن ،نفس نکشیدن بنده خدا ها 

اکثرا تو‌ فضای محدود بودن بدون حمایت خانواده ژلاقم که عار بود و یه سنگ گنده رو پیشونیشون 

طرف شوهرش میمرد کلی حرف در میومد پشتش چه برسه به زنی که طلاق میگرفت 

بعدم با ۷-۸ تا بچه ای که حداقلی میاوردن کی میخواست خرج بده که طلاق بگیرن 

میدونم منظورت چیه ولی واقعا حتما یه چیزی وجود داشته که طرف که روانشناس درسشو خونده میگه نهایت تا ۶ سال !

اولشم گفتم شما از اون دید دوست داشتن اینا میگی ...

من از دید جامعه شناسی که دخترای دهه شصت به خاطر انتخابای بعضی خانواده ها برا پسراشون امکان ازدواج از دست دادن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵