2777
2789
عنوان

دخترایی که سنشون مث من بالاست مجردن میخوام بیان تاپیکم واسه همدردی

| مشاهده متن کامل بحث + 1845 بازدید | 106 پست
اکثر دخترا دوست دارن با یکی ازدواج کنن که از خودشون بزرگتر باشه و اغلب اختلاف سنی ده سال اینا رو قبو ...

اکثر دخترا اشتباه می کنن. من که از اختلاف سنی زیاد خوشم نمیاد. الان بابام ۹ سال از مامانم بزرگتره، اصلا هم رو نمیفهمن

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره به طرز فکر طرف مقابلتو سنتی بله ممکنه...همسر من 37 بود منم 36 بودم خانواده ش مشکل داشتن ب ...

پایینتر گفتم من غیر سنتی هم زیاد دیدم اینجوری 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

هععیی،نمیخوام کسیو نا امید کنم اما طبق امار1 میلیون دختر دهه 60ی به تجرد قطعی میرسند یعنی به هیچ عنو ...

توهمین نی نی سایت میان تاپیک میزنن خانومااااا نظرتون راجب ازدواج من و پارتنرم چیه من ۱۰سالمه پارتنرم ۴۰سالشه😏🤢

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

شغل درامد کم سرمایه هم کم خونه و ماشین ندارم اگه درامد بیشتری داشتم شاید خونه و ماشین میتونستم تهیه ...

زندگی تو شهر کوچیک برای یه دختر مجرد خیلی سخته! 

یه دوستی داشتم تهران تو پانسیون زندگی می کرد می گفت پانسیون پر بود از دختر های مجردی بود که از شهرهای کوچیک برای کار و زندگی آمده بودن تهران 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

هرکسی حق داره با هرکس ک دوسداره ازدواج کنه اتفاقا درستش هم همینه ک خانوم از آقا کوچیک تر باشه مردا د ...

نه دیگه تا این حد !!!! 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

دختر عموم متولد ۶۸ بود، همین امسال با یه مردی ازدواج کرد که متولد ۶۷ هستش

پایینتر گفتم به تعداد ادمای روی زمین راه واسه اشنایی و ازدواج هست منم گفتم من ندیدم نگفتم وجود نداره 

هرکسی حق داره با هرکس ک دوسداره ازدواج کنه اتفاقا درستش هم همینه ک خانوم از آقا کوچیک تر باشه مردا د ...

آره درسته اما نه انقدر تهش ۳سال تهش ۵سال نه که ده سال،الان بچه های سال ۸۵رو به هیچ عنوان از لحاظ فکری نمیشه با سال ۹۰مقایسه کرد ،بعد به نظرت ۱۰سال ۱۵سال اختلاف عقیده و فکری ایجاد نمیکنه ؟ طلاقا زیاد نمیشن؟

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

گفتی شکسته آخه من جوونتر از سنم نشون میدم حتی صدام😐

مردا دیرتر شکسته میشن؟ کدوم تحقیقات علمی این رو گفته؟ الکی یه فکت غلط رو در فرهنگمون راه انداختیم، نتیجش شده مجرد موندن خیلی از دخترامون

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»
توهمین نی نی سایت میان تاپیک میزنن خانومااااا نظرتون راجب ازدواج من و پارتنرم چیه من ۱۰سالمه پارتنرم ...

اون 40 ساله میدونه داره چیکار میکنه و چه هدفی داره اما این 10 ساله هنوز زخم نخورده،و قطعا کسی که ضرر میکنه همین دختره که با این سن پدر و مادرش اینقدر آزادی گذاشتن براش

تلخ هیچکس پسند باشم بهتره تا شیرین مگس پسند، تو دنیایی که درامد سیگار و مشروب و عمل زیبایی از درامد کتاب بیشتره دنبال پسند شدن از طرف اکثریت نباش،خانما نگید چرا اینجایی میخوام همسر ایندمو بهتر بشناسم،با تشکر از فضولای سایت🙏🏻

هععیی،نمیخوام کسیو نا امید کنم اما طبق امار1 میلیون دختر دهه 60ی به تجرد قطعی میرسند یعنی به هیچ عنو ...

به نظر من این کلمه تجرد قطعی اشتباهه تا سن های خیلی بالاتر حتی ۵۰ سالگی بازم امکان ازدواج هست کسی اینده رو پیش بینی نکرده دوست مامانم ۴۹ سالش بود با عشق جوونیاش که ۵۲ ساله بود یهویی همو پیدا کردن اتفاقی شد الان دو ساله عروسی کردن واقعا احتمالات زیاده 

کلمه مادرشدن قطعی جالب تره که تازه اونم اگه کسی بره تخمک فریز کنه دیگه مشکلی نیست

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕