2777
2789
عنوان

دخترایی که سنشون مث من بالاست مجردن میخوام بیان تاپیکم واسه همدردی

| مشاهده متن کامل بحث + 1845 بازدید | 106 پست
گفتی شکسته آخه من جوونتر از سنم نشون میدم حتی صدام😐

من شمارو نگفتم چون اصلا شمارو ندیدم 

ولی درکل خانوما زودتر از مردا شکسته میشن 

و در خانم ها چیزی هست به اسم یائستگی ک مردان ندارن 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
مردا دیرتر شکسته میشن؟ کدوم تحقیقات علمی این رو گفته؟ الکی یه فکت غلط رو در فرهنگمون راه انداختیم، ن ...

بله درسته خانما چون زودتر به سن بلوغ میرسن و تغییراتی که هورمون ها روی استخوان و کلاژن پوست میذاره زودتر از مردا پیرمیشن حالا اگه اون زن مادر هم باشه که دیگه بیشتر اصولا خانمها روی جزئیات بیشتر تمرکز میکنن و اذیت میشن درحالیکه مردا اینطوری نیستن

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا دیرتر شکسته میشن؟ کدوم تحقیقات علمی این رو گفته؟ الکی یه فکت غلط رو در فرهنگمون راه انداختیم، ن ...

کافیه تحقیق کنید 

خانوما بعد دوران یائستگی دیگه نمیتونن باردار بشن ولی اقایون تااخر عمر میتونن 

مجرد موندن چه ربطی به این چیزا داره🫥

منم به همین فکر میکنم😑 خواستگار دهه هفتادی داشتم خانوادشون قبول نمیکنن بخاطر سن😐 اره درست میگی

آدم درست پیدا کردید زیاد فکر سن و پولش نباشید،خیلی زندگی ها انچنان پولی هم نداشتن و کنار هم همه چیو ساختن فقط باید آدم درستش باشه

تلخ هیچکس پسند باشم بهتره تا شیرین مگس پسند، تو دنیایی که درامد سیگار و مشروب و عمل زیبایی از درامد کتاب بیشتره دنبال پسند شدن از طرف اکثریت نباش،خانما نگید چرا اینجایی میخوام همسر ایندمو بهتر بشناسم،با تشکر از فضولای سایت🙏🏻

بازم این چیزا شخصیه هرکس میتونه خواستگاری هر دختری ک دوسداشت بره. دو طرف وقتی راضی باشن مشکلی نیست

شما از این دید میبینی من از دید جامعه شناسی میبینم 

همین دوست داره ها شده که امار طلاق رسیده به هر ۵ تا ازدواج ۲ تا طلاق 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

من ۱۹ سالمه 

میدونم الان وقت ازدواج نیست و خودمم مایل نیستم زیاد

اما از اون جایی که خانواده ی سخت گیری دارم و محدودم کردن تو همه ی موارد در ندی که اجازه ی ناخن کاشتن ساده رو ندارم (فقط میرم سرکار و میام خونه) دلم میخواد ازدواج کنم و از طرفی ببخشید ولی نیاز جنسی کلافم کرده 

و یه مسئله ی دیگه این که من تا حالا دوست پسر و اینا نداشتم و نیاز به محبت از طرف جنس مخالف دارم

اینا بود درد و دل من🫠

میشه برا اینکه به حاجتم برسم یکی دو تا صلوات مهمونم کنی🎀...فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...🪷

آره درسته اما نه انقدر تهش ۳سال تهش ۵سال نه که ده سال،الان بچه های سال ۸۵رو به هیچ عنوان از لحاظ فکر ...

حرف تون صحیح ولی من منظورم چیز دیگه ای بود میگم هرکسی میتونه با هرکس دوسداشت ازدواج کنه هیچ اجباری در ازدواج نیست 

شما از این دید میبینی من از دید جامعه شناسی میبینم همین دوست داره ها شده که امار طلاق رسیده به هر ۵ ...

علت طلاق ک خیلی پیچیده اس و اکثرا بخاطر نداشتن تعهد و مشکلات مالیه 

من ۱۹ سالمه میدونم الان وقت ازدواج نیست و خودمم مایل نیستم زیاداما از اون جایی که خانواده ی سخت گیری ...

جالب بود منم خانوادم تا حدودی محدودم کردن ولی دیگه برام مهم نیست حرفاشون خوشم از آدمای قدیمی نمیاد

من ۱۹ سالمه میدونم الان وقت ازدواج نیست و خودمم مایل نیستم زیاداما از اون جایی که خانواده ی سخت گیری ...

😕🥲

کافیه تحقیق کنید خانوما بعد دوران یائستگی دیگه نمیتونن باردار بشن ولی اقایون تااخر عمر میتونن مجرد م ...

خب اگه یکی تخمک هاشو تو جوونی فریز کنه چی؟؟

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

من اصلا اونجوری نیستم نمیدونم چرا از کنار جنس مخالف رد میشم احساس خاصی ندارم 😂انگار داداشمه😂

آدم درست پیدا کردید زیاد فکر سن و پولش نباشید،خیلی زندگی ها انچنان پولی هم نداشتن و کنار هم همه چیو ...

خب باید بتونه حداقل ی خونه اجاره کنه یا مراسم ساده بگیره واقعا توقع زیادیه😐