2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به عروسک لبوبو چیه🥹💜

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 64 پست
دقیقا مدل سکرتش اتفاقا از همه زشت تره ولی بیشتر خواهان داره. کل پروژه لبوبو مثل یه تست جامعه شناسیه ...

من خودم مارکتینگ خوندم دقیقا هر روز بک روش و شکل جدید برای فروش باید پیدا کنیم اینها تکنیک های روز فروش هستم من همیشه خودم میگم تو فروش باید با تکنیک مردم رو فریب داد و طرح نیاز کرد چون رشته خودم و‌کار خودم هست ازش اطلاع دارم قشنگ هر کسی این عروسک رو میخره میکم ببخشید یک احمق دیگه فریب خورد 

رشته خودم مارکتینگ و هوش تجاری هست یعنی دقیقا همین 

آره دقیقاً چیز خاصی نداره الکی گرونه حالا کاری ندارم به نظر من صورتش با نمکه ولی خب نمی‌صرفه با این ...

برای برادرزاده ام دیروز تو مرکز خرید دنبال عروسک بودم آنقدر عروسکهای جذاب و زیبا بود که خودم عاشقشون شده بودم نمیدونستم کدومو انتخاب کنم اتفاقا فروشگاهها همین لببو رو داشتن مثل یک عروسک زشت در کنار بقیه عروسکها بود به شوهرم گفتم دقیقا زشت‌ترین و بی کیفیت ترین عروسک همینه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم مارکتینگ خوندم دقیقا هر روز بک روش و شکل جدید برای فروش باید پیدا کنیم اینها تکنیک های روز ف ...

چه جالب. مارکتینگ از کدوم رشته میشه رفت؟ مدیریت یا رشته هایی مثل گرافیک؟ 

کلا با چیزای ترند هیچ‌کاری ندارم بنظرم مسخرست واقعا

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
چه جالب. مارکتینگ از کدوم رشته میشه رفت؟ مدیریت یا رشته هایی مثل گرافیک؟

تو ایران اقتصاد خوندم اما خوب رشته های بازاریابی هم داریم تو اقتصاد جزو درس‌هامون بود و جزو واحدهایی که گذروندیم اما تو لندن رشته مارکتینگ رو خوندم 

کلا با چیزای ترند هیچ‌کاری ندارم بنظرم مسخرست واقعا

خدا رو شکر دختر منم همینجوریه. البته فقط 11 سالشه ها

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)
من خودم مارکتینگ خوندم دقیقا هر روز بک روش و شکل جدید برای فروش باید پیدا کنیم اینها تکنیک های روز ف ...

یسوال اینکه مثلا از یه کالا دونوع داره یکیش گرون تره ب این معنیه ک کیفیتش بیشتره؟

خدا رو شکر دختر منم همینجوریه. البته فقط 11 سالشه ها

ماشالا عاقله نه مثله اکثریت جامعه که فقط کورکورانه تقلید میکنن.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.