2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به عروسک لبوبو چیه🥹💜

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 64 پست
دوس دارم اصل باشه برا بچه خواهرم میخوام هنوز ۱۰ ماهشهبا کیفیت میخوام موهاش نریزه و مدت طولانی سالم ب ...

ترو خدا اینو برا بچه کوچیک این سن نخری هااا... بچه میترسه از شکلش. برو عروسکهای خوشکل تر بخر. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوس دارم اصل باشه برا بچه خواهرم میخوام هنوز ۱۰ ماهشهبا کیفیت میخوام موهاش نریزه و مدت طولانی سالم ب ...

به نظرم یه عروسک بخرید که همیشه مد باشه. یه خرگوشی خرسی. اونقدر مدل های خوشگل هست که نی نی کیف کنه.

اینا به نظرم از مد میفته تا اون بزرگ بشه. اون وقت میگه این عروسک زشت چیه خاله م خریده.

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)
اره واقعیت ترند شده میخوام داشته باشهبچه که ندارم حاضر ام هر چی دارم بدم برا این بچه

میدونم که خیلی دوسش داری

اما فکر نکنم بچه ۱۰ ماهه بفهمه لبوبو اصلا چی هست

یه عروسک قشنگ و ناز دیگه براش بخر

یا مثلاً دستشو بگیر ببر عروسک فروشی بذار خودش انتخاب کنه اینجوری بهتره

حامی تمام خواهرشوهر ها😎🖤

به نظرم یه عروسک بخرید که همیشه مد باشه. یه خرگوشی خرسی. اونقدر مدل های خوشگل هست که نی نی کیف کنه.ا ...

😂 خریدم همه چیز 

این لبو بو رو خودمم دوس دارم

میخوام بعدا بهش بدم بگم ترند شد کوچولو بودی 

ولی من برات گرفتم داشته باشی 

یسوال اینکه مثلا از یه کالا دونوع داره یکیش گرون تره ب این معنیه ک کیفیتش بیشتره؟

لزوما خیر 

بعضی وقتها واقعا کیفیتشون بهتره اما بعضی وقتها واقعا پول اسمشون رو میکیرن 

مثلا در مورد مواد شوینده ای مثل مایع لباسشویی یا قرص ماشین ظرفشویی واقعا قیمت تاثیر داره اونیکه کرونتره کیفیت بهتری هم داره چون مواد اولیه اش واقعا گرونه و نمیشه که مایع لباسشویی ارزون باشه اما کیفیت بالایی داشته باشه

اما تو لباس خیلی وقتها مد و ترند و مارک باعث قیمت گذاری میشن یعنی در اصل ما فقط پول مارک رو میدیم 

تو افشاگری که چین بر علیه برندهای امریکایی کرده بود این مورد دیده شد مثلا میگفت کیف هرمسی که تو چین داره تولید میشه فرضا پونصد دلار یا هزار دلار تو دنیا فروخته میشه بعد فیک همون کیف هم هست که نهایتا پنجاه دلار بشه هر دو تو یک کارخونه تولید میشن اینها همش فریب مصرف کننده است  

اره واقعیت ترند شده میخوام داشته باشهبچه که ندارم حاضر ام هر چی دارم بدم برا این بچه

بعد الان با قیمت بالا خریدی و چند سال بعد که دادی بهش و اون بچه حتی نگاه نکرد بهش چی 

چون واقعا عروسک زشتی هست 

منم برادرزاده دارم از هر جای دنیا براش خرید میکنن اونم با قیمتهای بالا اما واقعا این عروسک رو براش بخری چند سال دیگه نگاهش هم نمیکنه

میترسم سر راه بخورمش 😂دیروز مامانش نبود آنقدر از سرش و دستاش بوسیدم مراقب بودم وسوسه نشم بخورمشکاش ...

انشاالله شما هم مادر میشین

من همین حسو نسبت به عروس هلندیم دارم😂

اینقدر می‌بوسم که دیگه عادت کرده فکر می‌کنه هدف از دنیا اومدنش همینه😂😂

حامی تمام خواهرشوهر ها😎🖤