2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به عروسک لبوبو چیه🥹💜

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 64 پست
خوشم نمیاد.. یه چیز مسخره اس.

گوگولی که 😂🤍

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

خیلی بدم میاد ازش

چراااا خیلی بانمکه که 😭😂

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دلم میخاد بخرمممدقیقا حالت انرژی رنگ صورتی و سبز یا ابیشو خیلی دوس دارممدل کوکاکولاش هم بامزه ه ...

منمممم 

من تا قیمت ۴۰۰ هم پیدا کردم ولی خب واقعاً نمی‌صرفه گرونه🥲

صورت های زشتی دارند و چند سال دیگه به شدت خز می‌شن. 😐

دقیقا مثل همون آویزهای خرگوش پشمالو که یه مدت خیلی ترند شده بود 

قیمتش چنده؟

والا از ۴۰۰ شروع میشه به بالا حتی تا یک و خورده‌ای هم هست

من اگه دانشگاه قبول شم میگیرم...ولی ازش خوشم نمیاد زیاد فقط دوست دارم بدونم شانسم چ رنگی میشه

بنظر منم بیشتر به خاطر شانسی بودنش محبوب شده 

من اگه دانشگاه قبول شم میگیرم...ولی ازش خوشم نمیاد زیاد فقط دوست دارم بدونم شانسم چ رنگی میشه

یعنی چی شانسم چه رنگی میشه؟ یعنی شانسی میخرین نمی دونین چه رنگی خریدین؟

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)
این عروسک کاملا نشونه حماقت مردم هست که دنیای تجارت چقدر راحت میتونه مردم رو گول بزنه یک عروسک زشت و ...

دقیقا 

مدل سکرتش اتفاقا از همه زشت تره ولی بیشتر خواهان داره. کل پروژه لبوبو مثل یه تست جامعه شناسیه 😂

یعنی چی شانسم چه رنگی میشه؟ یعنی شانسی میخرین نمی دونین چه رنگی خریدین؟

اوهوم دقیقا مثل لپ لپ

میخری ولی نمیدونی چ رنگی ممکنه گیرت بیاد

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

عروسک بینهایت زشت و بدون کیفیتی هست سال پیش قضیه این عروسک رو نمیدونستم تو سفر خارج ار ایرلن بودم دن ...

آره دقیقاً چیز خاصی نداره الکی گرونه حالا کاری ندارم به نظر من صورتش با نمکه ولی خب نمی‌صرفه با این قیمت بالاش 

آخه اندازشم خیلی کوچیکه 

ولی خوب بیشتر به خاطر شانسی بودنش محبوب شده

این قیمت فکرکنم فیکه

فیک که آره کلاً توی ایران اصلش نیست اگرم باشه خیلی کمیابه و قیمت نجومی داره 

اما خب بازم فیکش کیفیت‌های متفاوت داره