2777
2789

مادرشوهرم شهرستان هست اصلا ماهی یه بار هم یه زنگ نمیزنه حتی به شوهرم یه بار نشده حال بچه هامو بپرسه فقط وقتی مریض میشه و گرفتاره زنگ میزنه حالا این به کنار  

3 تا خواهرشوهر دارم تهران هستن اونا بدتر از مادرشون هستن الان بچه کوچیکم 3 سالش شده هنوز رنگ خونه عمه هاش رو ندیده  اصلا و ابدا دعوت نمیکنن من آدم گرمی هستم اما اینا رو نمیدونم چه رفتاری کنم باهاشون یکی دو بار گله کردم اما باز همون رفتار رو دارن

الان همسرم میگه دوسه روز تعطیلی هست بریم شهرستان منم میدونم الان خواهراش اونجان با خودم میگم حال مارو نمیپرسن برای چی موقعی برم که اونا اونجان و مجبورم باهاشون خوش و بش کنم 

0شما باشید الان که خواهراش 2 روزه رفتن دیدن مادرشون شما هم می‌رید؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند بار دعوت کردم الان هم اونا بزرگتر هستن چطور دلشون برای بچه تنگ نمیشه موندم

ما هم عمه هستیم یه هفته بچه داداشمون رو نبینیم دق میکنیم

اینا حتی به بهانه تولدش یه پیام نمیدن

همزمان دوست ندارم برم. 

ولی باید زمان بندی کنند. که همه همزمان با هم اونجا نباشند. 

مادرشوهرم که پنج ساله نرفتم شهرشون. 

سرد سرده 

ما هم شهر دیگه هستیم.. مادرشوهرم میگه هر کسی بره خونه مادر خودش !! 

من و شوهرم همشهری نیستیم . نمیشه که من برم استان دیگه .

شوهرم بره استان دیگه .

مادرشوهر زبون نفهم دارم. 

خانواده من استان م. هستند 

خانواده شوهرم استان مر. هستند‌

من و شوهرم استان ت. هستیم.

به نظر شما میشه هر کسی بره استان خودش !!؟؟

یه طرفه نمیشه اونا خونه داداششون دوبار سه بار هم بیان جایز هست یه بار هم دعوت کنن 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت