2777
2789

ما تقریبا ۳ ساله عقدیم

چنوقتیه نامزدم خیلی بد اخلاق شده الکی بهم گیر میده و خودش جوری جلوه میده ک من مقصرم و حس عذاب وجدان بهم میده 

خیلی اختلاف زیاد داریم 

هر روز دعواهاش داره بدتر میشه منم بی اعصاب میشم جوابشو میدم 

دیروز بهم گفت اندازه سوزن دوستت ندارم بخدا اخرش قسم هم خورد

اسکرین از تماسام فرستاد گفت اینقد برام بی ارزش شدی ک حتی شمارتو سیو ندارم دیگه 

و گرفت بلاکم کرد 

من از دیروز خیلی فکر کردم میخام جدا بشم بنظرتون شوهرم سر عقل میاد دلیل کاراش چیه؟ من خیلی محبت میکردم بهش تو هر شرایطی کنارش بودم اخر این شد جوابم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بگردم

دوس ندارم چیزی بگم حالت بدتر شه

با مامانت مشورت کن ببین چی میگه

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
تو باید طاقچه بالا بذاری اون میذاره الان اینطوری میکنه بعد نامزدی چه میکنه

بخدا جامون برعکس شده کلی پیام داده ک تو بمن استرس میدی دست از زندگي شستم در صورتی ک خودش الکی بمن گیر میده دعوا راه ميندازه من همیشع کوتاه اومدم

مطمعن نیستم ولی حس میکنم خودمم

به حست اعتماد کن ؛ خانوما شهودشون بهشون دروغ نمیگه؛ برو تکلیفت رو یه سره کن و خیلی سرد بهش بگو همین امروز میخوام نکلیفم رو باهات یه سره کنم و کارای جدایی رو پیش ببرم ؛ نری التماس کنی که بیا برگرد ها !! عین زن های ضعیف برخورد نمیکنی و میگی اتفاقا منم این چند وقت فهمیدم بهت سرد شدم و کلا حتی نمی‌خوام یه لحظه دیگه تو زندگیم باشی