یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم
دی جی چرا باید صدات میزد؟ واسه ما کسی رو صدا نمیزنن فقط رقص و ایناس و برنامه های عروس و دوماد
ما چون عروسیامون شلوغه تک تک خوانواده هارو صدا میزنن اول بعدش کلا پارت تایمه این منو صدا نزد که هیج،تازه خودم میرفتم وسط میگفت تو بشین نزاشت شادباش بدم حتی
از قبل با دیجی هماهنگ کن اگه جاریت می خواد زیاد از حد بلند شه و تو عروسی خودنمایی کنه بهش بگه بشینه. اگه در حد عرف می خواد برقصه که کاری اش نداشته باشه
هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)
۲۷ سال عمر با برکت از خدا گرفتم ندیدم دیجی بگه کی برقصه کی نرقصه
جای ما عروسیا شلوغه برا نظم بهتر اول خوانواده هارو صدا میرنن بعد ازاد میزارن مشکلم با صدا زدنش نیست،مشکلم با اینه میگفت تو بشین😊منم این دومی رو ندیدم به جز جاری خودم