2777
2789
عنوان

به دی جی بگیم جاریمو صدا نزنه 🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 1602 بازدید | 101 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا قدیمیه،ما رفته بودیم روستا عروسی آقایون و بااسم صدا میکردن😂

اسمشونو صدا میزنن ک چی😂

تکی بیان برقصن؟ وای 😂

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

۲۷ سال عمر با برکت از خدا گرفتم 

ندیدم دیجی بگه کی برقصه کی نرقصه

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

دی جی چرا باید صدات میزد؟ واسه ما کسی رو صدا نمیزنن فقط رقص و ایناس و برنامه های عروس و دوماد

ما چون عروسیامون شلوغه تک تک خوانواده هارو صدا میزنن اول بعدش کلا پارت تایمه این منو صدا نزد که هیج،تازه خودم میرفتم وسط میگفت تو بشین نزاشت شادباش بدم حتی

از قبل با دیجی هماهنگ کن اگه جاریت می خواد زیاد از حد بلند شه و تو عروسی خودنمایی کنه بهش بگه بشینه.   اگه در حد عرف می خواد برقصه که کاری اش نداشته باشه 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

ارع میگفت خانوم لباس فلان تو بشین یا هی بهونه میاورد برو کنار چراغ وایسا هر موقع بگم خاموش کن در حال ...

مثل خودش رفتار کن.. از الانم هی جلوش غیرمستقیم بگو اوناییکه عقده دارن روز عروسی بقیه تاج و لباس سفید عروس طور تنشون میکنن..

۲۷ سال عمر با برکت از خدا گرفتم ندیدم دیجی بگه کی برقصه کی نرقصه

جای ما عروسیا شلوغه برا نظم بهتر اول خوانواده هارو صدا میرنن بعد ازاد میزارن مشکلم با صدا زدنش نیست،مشکلم با اینه میگفت تو بشین😊منم این دومی رو ندیدم به جز جاری خودم

اخه وقتی همش اون وسط باشه چجوری بهم خوشبگذره😢اونم با تاج و لباس عروسکی

اگه همچین کاری کرده پس هوای دستت باشه.  نزار اختیار مراسمت به دست بگیره و گند بزنه بهش 

به دیجی بگو اگه دیدی جاری ام می خواد عوضی بازی دربیاره همه اش اون وسط باشه بهش بگو بشینه 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)