2777
2789
عنوان

بارداری

139 بازدید | 23 پست

سلام خواهران میشه کارهای که کردین برای زودتر باردار شدن و پسر دار شدن رو بهم بگین لطفاً غذا چی خوردین دارو و یا هر چیزی که می‌دونین خاهرانه کمکم کنید بدون توهین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چرا باید توهین کنیم 

اوه میتونی برو دکتر بهت دارو بده اگه که باید غذاهای گرم بخورید گوشت گوسفندی و خرما تو رژیم غذایی‌تان باشه 

نیم ساعت قبل رابطه آقا قهوه بخوره دخول عمیق و شما باید اول به ارگاسم برسی میتونی شما هم قبل رابطه واژنتدن و با جوش شیرین بشوری یا با سرنگ یکم بریزی وارد واژنت بشه تا قلیایی بشه بعد اینکه روز تخمک گذاری یک روز درمیون رابطه داشته باشی 

اول و آخر هم بسپاری به خدا هرچی صلاح و خیره انشالله 

به کسی چه ربطی داره؟! حالا همینایی که حمله میکنن جونشون برا شوهرشون درمیره اونم پسر مادرشه دیگه مثلا ...

بعضیا خیلی دخالت میکنن ولی به خدا پاش برسه خودشون از بقیه بدتر پسرین

من خودم با امپول ازادسازی باردار شدم چون مشکل داشتم ولی در این روش چون زمان تخمک گذاری کاملا تحت کنترله، احتمال پسردار شدن خیلی بالاتر میره، میدونی که برای پسر دار شدن بعد از تخمک گذاری نزد.یکی میکنند، روشهای رژیم درمانی هم هست من تجربه ندارم

من خودم با امپول ازادسازی باردار شدم چون مشکل داشتم ولی در این روش چون زمان تخمک گذاری کاملا تحت کنت ...

روش استفاده از کیت تخمک گذاری رو بلد نیستم اون چجوریه 

بعضیا خیلی دخالت میکنن ولی به خدا پاش برسه خودشون از بقیه بدتر پسرین

چرت زیاد میگن اهمیت نده یجورایی فکر میکنن مثلا روشنفکر شدن در صورتیکه با این حجم تعصب هیچ فرقی با عربای دخترکش ندارن منتها با یه جنسیت دیگه همون افکارو دارن

🤍🌱
مرسی عزیزم هر چی از خدا می‌خوای بهش برسی

اینو یادم رفت بعد اتمام رابطه بهتره که شما به پهلو بشی و تا یه ربع از جات پانشی روز 1314 پریودی تخمک گذاری شروع بشه باز حواست باشه کی هست 

انشالله به آنچه میخوای برسی