2777
2789
عنوان

به دی جی بگیم جاریمو صدا نزنه 🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 1602 بازدید | 101 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه همچین کاری کرده پس هوای دستت باشه. نزار اختیار مراسمت به دست بگیره و گند بزنه بهش به دیجی بگو ا ...

اخه خوانواده شوهر همش از اون حساب میبرن میترسم خودشون گند بزنن

اخه وقتی همش اون وسط باشه چجوری بهم خوشبگذره😢اونم با تاج و لباس عروسکی

جاریت تاج میزاره؟؟؟؟؟

یکی و مثه خواهر خواهر زاده دختر خاله هر کی باش صمیمی هستی بش بسپار تو عروسی فقط بچزونتش و مسخرش کنه علنی تا حالش جا بیاذ

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
جاری ات از فامیلهای شوهرتون هست؟مگه چه مدلی هست که حتی شوهرت اون رو قبول داره اگر این جور هست چرا ب ...

نه فامیل نیستن 

نمیدونم کلا از اولم با من مشکل داشتن با اون خوب بودن،چیو به روش بیارم خودش همیشه سرکوفت اونو به من میزنه

اگر زیاد برات عروسی مهم نیست و شوهرت هم موافقت میکنه عروسی نگیر.به جاش برو یک طلای درشت بخر و یک مسافرت خوب برو.یا یه چیزی بخر تا چشمش دربیاد.بعد بگو من به جای اینکه پولم رو بریزم تو حلق مردم خرج خودم کردم😂

چون با این چیزی که از خانواده شوهرت میگی نمیتونی کارش رو تلافی کنی😐

جواب ابلهان خاموشی و گزارش است😎   اگه مخالف و فضول پیامم و اسم مستعارم هستی به خودت زیاد زحمت نده سیفون کشیدم تمام😉👋     

ارع ولی از طرفی میترسم بعد مراسم خوانواده شوهر حسابی حالمو بگیرن یا خودش گوش نده ابروریزی بشه

با این چیزایی که تعریف کردی قطعا گوش نمیده مطمعن باش کار خودشو خواهد کرد بعد اگه فکر میکنی خانواده شوهرت بعدا بهت چیزی میگن پس چرا به اون نگفتن چرا اینکارا رو کرده 

خب چی داره که سرکوفت اون رو میزنهاخلاق که نداره آبروریزی هم که هست دقیقا چی داره

برا خوانواده شوهرم اون مثل طلاست،همش تعریف اونو میدن به من،اون خوشگله،سفیده،درحالی که هر روز بخدا اندازه دوماه من خرج میکنه میگن یاد بگیر چقدر پولاش جمع میکنه،من یه لباس و کفش و دوبار تنش ندیدم،حقوق شوهرش چند برابر حقوق شوهر منه خب طبیعیه وضعشون بهتر باشه نمیدونم چرا از چشم من میبینن