2777
2789
عنوان

به دی جی بگیم جاریمو صدا نزنه 🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 1604 بازدید | 101 پست
آره واقعا😕البته شاید تایمی پامیشده ک برنامه خاصی بوده نمیدونم والا اونجا نبودیم

نه کلا وقتی یه تعدادی رو صدا میزنن که مشخصه،نمیخوام برم وسط خاله ها،همون پارت تایم و شادباش

اصلا محلش نده مردم هم مگه متوجه نمیشن وقتی تو عروسی تو ببینن چه عقده بازی هایی در میاره حتما به روش میارن همه جا عقده ای ها مشخص هستن مثل گاو پیشونه سفید

شما فقط اصلا اهمیت نده آخرش میخواد خودش رو بکشه بگه قشنگترم ولی بیشتر همه میفهمن عقده ای تره

خانواده ی شوهرت هم ندید بدید هستن و اون رو دیدن فکر میکنن چه خبره بعد عروسی حرفها میپیچه حساب کار دستشون میاد این جور که میگید عروسی هاتون هم شلوغ نمیتونه که دهن همه رو ببندن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم الان شما باید به فکر مسائل مهمتری باشی تا اینکه به فکر تلافی واسه جاری. دوران عقد یه جورایی ...

معلومه که نمیتونم کنار بیام،این ازدواج از اولم به میلم نبود صرفا اجبار خوانواده تا با کسی که من قبولش داشتم یه وقت گند نزنیم مثلا،تا وقتیم خودشون بدبختیمو تو زندگی نبینن با طلاقم کنار نمیان چاره ای نیست 

اصلا محلش نده مردم هم مگه متوجه نمیشن وقتی تو عروسی تو ببینن چه عقده بازی هایی در میاره حتما به روش ...

ارع والا همه جا همینطوریه وگرنه رو هوا که پیشبینی نمیکنم به مردم تهمت بزنم تو عروسی فامیل دور هم سعی میکنه از عروس سرتر باشه خدا به داد من برسه،ارع حسابی شلوغ و پر از مهمون،امیدوارم به روش بیارن ولی خب ادمی نیست خجالت بکشه😞

دقیقا این یکی از همه بدتره اخه روز عروسی من جاریم باید تاج داشته باشه؟

نه خب ،اما هی بخواین لجبازی کنین باهم دیگه شماهم میشی مثل اون دست از تلافی بردار اینکار اول آدمارو میاره پایین اصلا به حساب نیارش

اون کسی که این مدل بیشعور قطعا کاری به حرف دیجی نداره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

اسی اگه از زندگیت نا امیدی شاغل شو به فکر خودت باش جاری خانواده شوهرت رها کن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
اسی اگه از زندگیت نا امیدی شاغل شو به فکر خودت باش جاری خانواده شوهرت رها کن

دقیقا دنبال یه شغل خوبم تا دوباره شاغل بودن کسی رو تو سرم نزنن

هم دستم تو جیب خودم باشه تو تصمیم گیری ازاد باشم

دقیقا دنبال یه شغل خوبم تا دوباره شاغل بودن کسی رو تو سرم نزننهم دستم تو جیب خودم باشه تو تصمیم گیری ...

افرین