2777
2789

من اکثر خواستگارام تا الان موقعیت خوبی داشتن

چهره متوسطی داشتن

با کلی ادعا، اعتماد بنفس کاذب

تا الان دوتا خواستگارم قیافش اصلاااااا خوب نبود

هر دو اوقدررررر آقا و با شخصیت بودن ولی چهره واقعا افتزاح

من مردم و زنده شدم تا یجوری ردشونم کنم دلگیر نشن

یکی از خواستگارام که چهره معمولی و موقعیت متوسط داره

اگه اخلاق اینا رو داشت هیچی نمیخواستم چشم بسته ازدواج میکردم

شما ام تجربه کردین؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر من چهره ش خیلی معمولی رو به پایین هست اما دلنشینه در کل چهره ش و برای من عزیزه اما خب به نسبت من ظاهرشون چند پله عقب تره اما من همسرم رو بابت ویژگی های خوب دیگه ایی که داشت انتخاب کردم الانم راضی هستم و واقعا همسرم همیشه الویت اولش من بودم و هستم و همیشه دوست داره هرطوری که شده منو به خواسته هام برسونه که خوش حال باشم، همیشه به چشمش زیبا هستم و از زیبایی های من تعریف میکنه و میگه تو رو خدا نقاشی کرده

خب چون قیافه نداره خوش اخلاقه دیگه اونام قیافه داشتن اخلاقشان تغییر میکرد

نه عزیزم همیشه هم اینطور نیست من برعکسشم بارها دیدم مثلا شوهر عمه من مرد خوش چهره و استایلی هست و عمه م کاملا معمولی و حتی طبق استانداردهای رایج رو به پایین هست (البته زیبایی نسبی و سلیقه ایی هست ولی تو جامعه ما معمولا زن خیلی تپل و خیلی سبزه نمیپسندن البته که دسته بندی آدما به زیبا و زشت مورد تایید خودم نیست اما دارم نقل قول بقیه رو بیان میکنم) و چندین نفر هم بیان کردن که چقدر همسرش از خودش سرتر هست اما واقعااا شوهرعمه م عاشق عمه م هست و تازه عمه م اصلاا خوش اخلاق نیست و خیلیی اخلاق و رفتار زننده ایی دارن و گاها خیلی بددهن هست اما همسرش واقعا صبور و مهربونه و واسه خوش حالی همسرش تلاش میکنه انقدر که عمه م اصلااا این تفاوت ظاهری رو حس نمیکنه و تازه بنظر خودش خیلی هم همسرش از خودش پایین تر هست

عشقتون پایدار. زندگیتون از چشم بد بدور. خدارا شکر لطف خدا شامل حالت شده

مرسی مهربونم شما واقعا لطف دارید😊🌸 ، امیدوارم شما هم موفق و شاد و سلامت باشید، اگر متاهل یا مجرد هستید تو زندگیتون خوشبخت و خوش حال باشید🙏🌸

مرسی مهربونم شما واقعا لطف دارید😊🌸 ، امیدوارم شما هم موفق و شاد و سلامت باشید، اگر متاهل یا مجرد ه ...

خواهش میکنم. ممنون عزیزم. دعام کن لطفا، خیلی به دعا و تغییر مثبت تو بعدها مختلف زندگی نیاز دارم 

خواهش میکنم. ممنون عزیزم. دعام کن لطفا، خیلی به دعا و تغییر مثبت تو بعدها مختلف زندگی نیاز دارم

دعاتون کردم عزیزم ، انشالله که انرژی و اتفاقات مثبت وارد زندگیتون بشه🌸🙏