2777
2789
من قبلا هم شنیده بودم طالع مون باهم نیست اما میشه طالع باهم نباشه وبهم رسیدبرسی سختی زیاد دارید ازنظ ...

منم بی دلیل و با دلیل هر لحظه دلم میخواد باهاش دعوا کنم 

بخدا سلام هم بده بلا استثنا به دعوا می‌کشه 

خودمم شروع میکنم 

دست خودم نیست انگار یکی همش بهم موج منفی میده که برو دعواش کن باورش نکن و.. 

خدایا من همیشه به امید نگاه تو زنده م 🤍

خب گوگل نباید مرجعت باشه،باید از یکی که علمشو داره بپرسی،و من بهش اعتقاد دارم،اختلاف نظر پیش میاد بع ...

کسی رو ندارم بخدا که انجام بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلا هم شنیده بودم طالع مون باهم نیست اما میشه طالع باهم نباشه وبهم رسیدبرسی سختی زیاد دارید ازنظ ...

وگفت بخاطره دعای پذرو مادراتون طالع تون باهم جفت شده

به عزیزانت بگو دعات کنن

خودت دعاکن

برای اون برای خودت برای اخلاق هاتون باورکن شمام عین ماجفت میشید

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
خب صبرکن بگو چقد صبرکنم اگر جدی نیستی الکی وابسته نشم یک سال دوسال چقد صبرکنم

میگه ۶ ماه 

نرسیدن برای من پر از شرمندگیه 

اولین نفر شرمنده خودمم 

بعدشم از آبروم میترسم 

همسایه هستیم 

میترسم اگه نشه بعدها منو نقل مجلس کنه یا مسخره کنه

وگفت بخاطره دعای پذرو مادراتون طالع تون باهم جفت شدهبه عزیزانت بگو دعات کننخودت دعاکنبرای اون برای خ ...

خدا خیرت بده 

حتما انجام میدم 

میگه ۶ ماه نرسیدن برای من پر از شرمندگیه اولین نفر شرمنده خودمم بعدشم از آبروم میترسم همسایه هستیم م ...

خب شیش ماه صبرکن دیگه ازدواج حرف نزن ببین خودش درباره ازدواج حرف میزنه برنامه میچینه یانه

منم بی دلیل و با دلیل هر لحظه دلم میخواد باهاش دعوا کنم بخدا سلام هم بده بلا استثنا به دعوا می‌کشه خ ...

اشتباه میکنی

آرامش خودتو حفظ کن

قبل اینکه باهاش بری تو دعوا سه چهاربار دم پنج ثانیه ای کن نگه دار پنج ثانیه بازدم پنج ثانیه تکرارکن آروم میشی

نشدی ذکربگو

دعا کن معجزه شومیبی

دعاهای گشایش گره از کارتون پیداکن بخوون زودتر بهم برسید

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
خدا خیرت بده حتما انجام میدم

سلامت باشی

ببین ایناهست ولی من نمونه ی بارزش برای توام

سختی هست

برای همه هست

اگر میخواید هموباید باهم بسازید

اشتباه میکنیآرامش خودتو حفظ کنقبل اینکه باهاش بری تو دعوا سه چهاربار دم پنج ثانیه ای کن نگه دار پنج ...

بخدا من ذاتا آرامم 

نماز و دعا هم میخونم 

با تموم مخلوقات آرامم و خوب 

الان این یه نفر 

عجیب دلم میخواد همیشه در حال دعوا باشم باهاش 

من وشوهرم پونزده ساله باهمیم الان بخاطره حرف تو رفتم تست کردم نوشته بهم نمیرسید😁

با شوهرت باهم خوبین؟منو پارتنرم خیلی باهم خوبیم ولی ازدواج نکردیم دقیقا برا ماهم نوشته به هم نمیرسید 

سلامت باشیببین ایناهست ولی من نمونه ی بارزش برای توامسختی هستبرای همه هستاگر میخواید هموباید باهم بس ...

🥲🥲مرسی بخاطر حرفات 

خوشبخت بشی 

توروخدا دعام کن

رسیدن ک بهم میرسن ولی این منظورش اینه یا جدا میشن یا زندگی خوبی ندارن

منو پارتنرم خیلی باهم خوبیم اخلاقامون بهم میخوره ولی نوشته به هم نمیرسیم ینی اگه ازدواج کنیم همش دعوامون میشه؟