2777
2789
هیچ بینشون نیست مثل هر ادم دیگه بعضی وقتا بحث میکنن بیخیال چرته بخدامن برا دوستام امتحان کردم باز چ ...

خداروشکر 

خدا از دهنت بشنونه 

دعات میکنم 

خدایا من همیشه به امید نگاه تو زنده م 🤍

آخه میگه اگه برسن دعوا دارن و مشکلات بد الان خدایی نکرده مامان بابای شما دعوا و.. بینشونه؟

بلاخره هرزندگی بالاپایین داره مشکلاتم همیشه هست دعوا هم نمک زندگی.تو بزار برسی بقیش حله. سخت نگیر😂

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلاخره هرزندگی بالاپایین داره مشکلاتم همیشه هست دعوا هم نمک زندگی.تو بزار برسی بقیش حله. سخت نگیر😂

🥲😂🥲 

آخه میگم یهو بیچاره تر نشم 

وگرنه الانم وسط مشکلات  زندگی میکنم 

توقع آنچنانی ندارم 

میترسم فقط 

میگم نکنه نشونه ای از خدا باشه بگه دیدی گفتم بده ازدواج نکن 

من وشوهرم پونزده ساله باهمیم الان بخاطره حرف تو رفتم تست کردم نوشته بهم نمیرسید😁

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
من وشوهرم پونزده ساله باهمیم الان بخاطره حرف تو رفتم تست کردم نوشته بهم نمیرسید😁

وای 

خدا خیرت بده دعات میکنم

پر از مشکلاتم اینو اول صبح دیدم فکر کردم راسته

من قبلا هم شنیده بودم طالع مون باهم نیست اما میشه طالع باهم نباشه وبهم رسید

برسی سختی زیاد دارید ازنظر رفتاری

مثلا دوتاتون درون گرایید اذیت میشید

یا آتیشید اذیت میشید

تاهمو بفهمید و... اذیت میشید

مث ما

میگم اون بنده خداییم که برای مارو انجام دادگفت دوتاتون آتیشید و پدرتون دراومده تاباهم بمونید... 

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
هیچ کسی نمیتونه آینده پیش بینی کنه بعد بجا این حروف ابجد از رفتار عشقت میتونی بفهمی قصدش جدیه جدی ن ...

میگه صبر کن شرایط اقتصادی خوبی رو ندارم بخاطر چک و..

خودمم انقد پیله کردم حالم از خودم بهم میخوره 

الان کامل می‌دونه من هیچ دغدغه ای ندارم جز ازدواج 

وای خدا خیرت بده دعات میکنمپر از مشکلاتم اینو اول صبح دیدم فکر کردم راسته

سلامت باشی

من با گوگل زدم نوشت بهم نمی‌رسید 💔😭

خب گوگل نباید مرجعت باشه،باید از یکی که علمشو داره بپرسی،و من بهش اعتقاد دارم،اختلاف نظر پیش میاد بعدا

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...