2777
2789

پذیرش بعضی مسائل هنوز برای بعضی افراد جامعه سخته در حالیکه منطقی ترین و لازم ترین فرهنگ هایی هستند که باید بپذیریم چون الان اکثر خانم ها شاغل هستند و تنها وظیفشون خانه داری، بچه داری و شوهرداری نیست

۱. یه خانم شاغل وظیفه نداره هم کار خونه رو کامل انجام بده هم کار اصلی و رسمی خودش رو به این بهانه که وظیفه اول زن رسیدگی به خونه هست اگه میخواد شاغل باشه باید ثابت کنه میتونه اول خونه رو کاملا تمیز و مرتب نگه داره❌️ در چنین شرایطی کار خونه بین زن و مرد تقسیم میشه و از اونجایی که هر دو شاغل هستد احتمالا باز هم وقت و انرژی کم بیارن و هیچ اشکالی نداره از خدمات نظافت استفاده کنند و این به معنی تنبلی خانم خونه نیست

۲. لطفا بابت اینکه یه مادر شاغل نخواسته یا نتونسته مدت زیادی ۲۴ ساعته در کنار بچه کوچیکش باشه سرزنشش نکنید انگار که گناه کبیره انجام داده

خانم های شاغل شما هم اگه بابت فرهنگی اذیت شدید بگید

۳.قبول کنید که خانم های شاغل برنامه شلوغ تر و وقت کمتری دارند پس اگه نمیتونن تو خیلی دورهمی ها باشند یا هر زمانی مهمونی بدن ناراحت نشید و حتما خیلی زودتر مهمونی هارو بهشون اطلاع بدید 

۴.طوری رفتار نکنید که انگار شغل و اهداف مالی و علمی یک خانم یه مسئله اضافی و در اولویت هزارم هست و زیادی خودش رو درگیر برنامه های غیر ضروری کرده! استقلال و داشتن هدف زن و مرد نمیشناسه برای هر دو مهمه

منم کار میکردم پوستم کنده میشد واقعا هندل کردن هر دو تا کار در کنار بچه داری خیلی طاقت فرساست بچه رو با خودم میبردم سرکار میذاشتم مهد محل کارم بعدم پیش دبستانی همونجا بعد هر روز صبح بیدار کن با خودم میبردم میذاشتم مدرسه چقد بهونه گیری میکرد و بدوبدوهای صبحم که دیر نرسیم و اماده کردن همه چیز تمیز کردن خونه پنج شنبه ها قهوه میخوردم دوپینگ میکردم انرژیم بیشتر بشه تا بتونم خونه رو تمیز کنم واسه یه هفته اوکی باشه همه چی کارمم واقعا سخت و انرژی بر بود چون تو بیمارستان کار میکردم یه جایی واقعا دیگه نتونستم همسرمم اصلا دست به سیاه و سفید نمیزد تو خونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک بسته شد 

شما تو اون تاپیک اومدی به کل مرد ها توهین کردی گفتی نره خر 

اول به بابای خودت گفتی خر بعد به همسرت 

ما خر نر دیدیم و نره خر یعنی چی  شاید اطراف شما زیاده ما ندیدیم 

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱