2777
2789

تروخدا بخونید صادقانه نظر بدید حالم خیلی بده 

یکی از فامیل های دور مادرم  که اسمشو میذارم ناهید خیلی توی زندگیش مشکل داشته از اول تا حالا يعني هر مشکلی که بگید اعتیاد شوهرش زندان رفتن پسرش در به دری و مشکلات شدید مالی و... توی همه این مراحل  مادرم خیلی هواشو داشت و کمک مالی بهش می‌کرد

ولی شخصیت این خانوم و دخترش عجیبه 

خیلی خیلی پررو هستن و نگاه از بالا به پایین به بقیه دارن و‌مدام افراد رو‌مسخره میکنن 

چند روز پیش باز عین هر بار اومده خونه مادرم شروع کرده به ایراد از وسایل خونه و ظاهر مادرم که آره این چه مبلیه این چه فرشیه وسایلت خیلی قدیمیه برو عوض کن چرا ریشه موهات سفید شده رنگ نمیکنی چرا بوتاکس نمیزنی و جمع کن خودتو و... طبق معمول مادرم سکوت کرده 

من که فهمیدم خیلی عصبی شدم ولی مادرم گفت جوابشو ندادم چون دیگه زندگی این مشخصه من چی بگم

حالا یه فامیل مشترک داریم اسمشو میذارم رویا مثلا این رویا  که اونم مشکلات توی زندگیش زیاده ولی اخلاقش بینهایت خوبه و اصلا اهل طعنه و تیکه نیست فقط یه اخلاق بد داره اونم اینکه خیلی حرف رو به خودش میگیره هر کس هر حرفی میزنه این فکر میکنه منظورش به اینه

حالا رویا امروز به من زنگ زد و داشتیم حرف میزدیم که بحث کشیده شد سمت ناهید و فهمیدم ناهید دل اونم سوزونده اخیرا منم سر درد و دلم باز شد و‌با حرص شروع کردم‌ ماجرا رو تعریف کردن اونم گفت تقصیر مامانته 

گفتم والا منم میگم باید جوابشو میدادی ولی خب آخه مامانم چی بگه اونو دیگه خدا زده 

اینو‌که گفتم رویا یکمی سکوت کرد و‌بعد گفت اینجوری نگو زشته گفتم خب آخه خیلی نفهمه اونم سريع خداحافظی کرد

خیلی عذاب وجدان دارم حس میکنم به خودش گرفت😭

ولی به جون دخترام من منظورم ناهید بود چون خیلی حرصی بودم از دستش داشتم درد و دل میکردم

همش میگم برای خدا کاری نداره توی سر منم بزنه من دل شکوندم 

خیلی حالم بده 

بنظرتون حرفم زشت بوده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.

خب راستش حرف خوبی نبوده 

ولی دیگه گفتی و نمیشه کاری کرد 

سعی کن سوتفاهم رو رفع کنی و بگی منظوری نداشتی 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

کار اون اشتباه بوده صد درصد چون نباید تو زندگی کسی نظر بده ولی کار شماهم اشتباه بوده

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.

نگران نباش عزیزم .اگه شمارو مبشناسه چجور ادمی هستی و شخصیتتون چجوریه ناراحت نمیشه.هر موقع باهاش حرف زدین بهش غیر مستقیم بگین که منظورش ایشون نبودن و عصبی بودی

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...