2777
2789
عنوان

خواهر زاده ام نمونه دولتی قبول شده

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 26 پست

اونی ک تیز میاره تهش شاید یه چی قبولشه تازه شامل همشونم نمیشه

به مدرسه ام خیلی ارتباط نداره، به اراده و توانایی های اون فرد مرتبطه

اگر ماندگاری ندارید، یادگاری نذارید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خواندن و زحمت کشیدن خودشه فقط 

نمونه معلماش خوبن وگرنه کسی که نخاد بخونه رو که بزور قبولش نمیکنن 

استرس بهش ندید فقط خودش او مسیر قرار بگیره می‌دونه چیکار کنه 

به به مبارک باشه ولی بهش نگید دکتر خواهشا شاید دوست نداشته باشه دکتر بشه از حرف بقیه بهش فشار بیاد یا به هر دلیلی نتونه بشه اسمشو روش نذارید

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!                   قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!                عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!                            باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد که آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!                            جوگاردنری وجود نداره که تورو متقاعد کنه دنیا قشنگه محظ اینکه ساعتی زندگی کنی! پس خودت نکات مثبت زندگیتو ببین!                  شادی درونت هم یروزی ازت خسته میشه پس اذیتش نکن!               قرار نیست وسط اتاقت برقصی یه راه فرار از خونه برات باز بشه پس فقط تلاش کن!                                        《فمینیست 》 《آنتی ناتالیست》

قبولی ربطی ب نمونه نداره، لطفا حواستون باشه حتی ناخواسته هم بهش فشار نیارین با حرفاتون، خانوم دکترو  اقا دکتر گفتنو بزارید واسه بعد قبولی کنکور ایشالا. شاید بروی خودش نیاره ولی ته دلش اذیته. درکل مبارکه 😂🤍

امشب برای چهارمین بارررر تو نینی سایت ثبت نام کردم، هی میگم دیگه نمیام ولی فــــــــــکــــــــر نکنمم

دقیقا حتما قبول میشن

عزیزم، همه ی نمونه ایا بخوان قبول شن ک دولتی عادیا و غیر دولتیا ک نمیرسه بهشون اصلا. باااید بخونی با استمرار زیااااد اینا قبولی میاره فقط نه نوع مدرسه. شاید، شاید که نه حتما معلما ی خوبی تو نمونه تدریس میکنن ولی نهایتا همچی ب فرد برمیگرده

امشب برای چهارمین بارررر تو نینی سایت ثبت نام کردم، هی میگم دیگه نمیام ولی فــــــــــکــــــــر نکنمم