2777
2789

لطفا بگید از کی تونستید این محدویت ها رو کنار بزارید و با پوشش و ساعت رفت و آمد خودتون باشید، چه اتفاقی افتاد، چیکار کردید 

من توی زندگیم مجبور بودم با قوانین مامان بابام زندگی کنم 

خانوادم واقعا سختگیرن و مجبورم چادر بپوشم و جایی تنهایی نرم و گوشیمم رمزشو بابام میدونه 

اینا محدویتامه که شاید خیلی خلاصه و کم به نظر بیاد ولی واقعا سخته... واقعا سخته! 

تازه من توی خانواده یه جورایی سنت شکن بودم که تونستم لوازم آرایشی و لوازم مراقبتای پوستی داشته باشم (گرچه بابام خیلی نمیدونه) و لباسای کوتاه تر بپوشم 

کلا سخته، خانوادم واقعا خوبنا ،یعنی مامان و بابام از لحاظ مالی و امکانات صدشونو میزارن و چیزایی که میخوامو دارم، 

افکارم و حرفایی که میزنم آزادانست به عقاید باطنیم کسی کاری نداره

ولی خب کسی نمی‌فهمه داشتن پوششی که ازش بدت میاد چقد سخته، واقعا فهمیدنش سخته که چقدررر دلم میخواد با دوستام تنهایی یه بوستان زنونه هم برم ولی نمیزارن ،اینکه وقتی دلم گرفته حتی اگه روزم باشه نمیتونم تنها برم قدم بزنم 😐

اینکه پیامام با دوستامو باید تو گوشیم پاک کنم چون دلم نمیخواد وقتی گوشیم دست بابامه توی حریم شخصی و حرفای دخترونمون باشه

انگار توی یه قفس با امکانات خوب گیر افتادم که هیچ راه خلاصی نیست 

شاید بگید میتونستی مقاومت کنی و نپذیری ولی واقعا نمیشه، داری تو خونه اونا و با پول اونا زندگی میکنی و مخالفت جنگ روان راه میندازه، مثلا من همین الانشم بعد چندسال تو خیابون رژ بزنم مامانم بااازم مثل مته تو مغزم میفته و حرف میزنه که پاک کن و زشته و فلانه و من واقعا اعصابم نمی‌کشه، یعنی من خسته شدم مامانم تو این چندسال از تکرار کردن و دعوا راه انداختن خسته نشده! 

بابامم بشدت فرد سرسختیه ،یعنی بهش بگم من یا بدون چادر بیرون میرم یا کلا نمیرم میگه اوکیه نرو

و واقعا هم قدرتشو داره واسش مهم نباشه کلاس زبان‌ یا مدرسم نرم یا حداقل اینطوری نشون میده 

داداشم بزرگتر از منه و شاغله ولی بازم شبا که دیر بیاد بابام بهش زنگ میزنه و گیر میده و سرش حسابی غر میزنه 

اونوقت من دلم خوشه کنکور دادم دیگه آزادم و پوششم دست خودمه..!

به مامانم که میگن 18 سالگی از اینجا میرم میگه عمرا بابات اجازه بده! 

میگم اجازه چی؟ شده گوشواره ها و گردنبندمو میفروشم خودم پول اجاره میدم و کار میکنم و درس میخونم 

ولی خستم واقعا بخاطر خانواده مزخرفم مسیر زندگی و پیشرفت و روح و روانم انقد سخت میشه 

کاربری دست دوتا دخترخالست، صاحب اصلی یه دختر مهربون و بی حوصله که دانشجوی رشته روانشناسیه با دخترخالش که پر از رویاهای بزرگه                                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و افراد زن ستیز و رو مخ) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

چند سالته؟

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته؟

امسال میرم دوازدهم 

کاربری دست دوتا دخترخالست، صاحب اصلی یه دختر مهربون و بی حوصله که دانشجوی رشته روانشناسیه با دخترخالش که پر از رویاهای بزرگه                                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و افراد زن ستیز و رو مخ) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

خانواده شما محدودگرن ربطی به مذهبی بودنشون ندارهفامیلای ما خیلی مذهبین همچین رفتارایی ندارن دختراشون ...

تو عنوان تاپیکم کنم خانواده مذهبی با محدوديت

جنگیدن با خانواده مذهبی بیفایده ست.کسایی شاد و خوشحالن که خودشونم مثل خانوادشونن.حالا خیلی هم به مذهبی بودن گیر نده خیلیا هم هستن تو خانواده عادی کنترل گری زیاد دارن رو بچه هاشون 

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
خانواده منم همیننولی چادر رو نمیگن بپوش

چندسالته؟ 

نمیدونی میخوای چیکار کنی؟ مشکلی نداری با این تحمیل عقاید؟ 

عزیزم راه حلت دانشگاه رفتن یه شهر دیگه اس. بعدش باز ادامه تحصیل بدی یا دنبال شاغل شدن جای درست حسابی باشی.

بتونی به رشته خوب قبول شی و اصرار کنی میفرستنت‌. تا اون موقع خوب درس بخون و به حرفاشون گوش بده ببینن دختر قابل اعتمادی هستی.

بهت صادقانه بگم، من شرایط مشابه شما رو داشتم الان ۳۲ سالمه و هزار کیلومتر دور شدم ازشون اما بازم وقتایی که میرم اون ترس ها و محدودیت ها تا حدود زیادی فشار بهم میاره و جرات ندارم پوشش دلخواه داشته باشم اما تو زندگی روزمره ام راحت شدم.

مهربان باشیم   

سعی کن دانشگاه شهر دیگه ای قبول شی عزیزم

کم کم که مستقل زندگی کنی محدودیت ها کم میشه.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

چقدر اخلاقت با خانوادت متفاوته .احتمالا جمع دوستات فرق داره .مثلا میخوای تنهایی بری ترکیه؟؟؟

متوجه نشدم 

الان جامعه دیگه اینی نیست که خانوادم به من تحمیل میکنن! 

من اگه بخوام تحت تأثیر جامعه باشم خیلی انتظاراتم بدتر و بیشتر میشه! من فقط انتظار دارم خودم یه پوشش عادی به دلخواه خودم داشته باشم، با این سن بتونم نیم ساعت تنهایی قدم بزنم، حریم شخصی داشته باشم همین!