2777
2789

شوهرم دوسم نداره. حتی دستمو نمیگیره توی صورتم نگاه نمیکنه. وقتی میبینم حتی گربه های خیابون براش از من عزیزترن وقیح میشم و به عشق قدیمیم فکر میکنم. بعدش عذاب وجدان میگیرم و یه دل سیر گریه میکنم. بهم بگین که چیکار کنم؟ چطور اونو فراموش کنم وقتی هر روزم تو این زندگی جهنمه؟

♪♪♫♫♪♪♯ لعنت به هر چی رفتنه این بغضه سنگین با منه ♪♪♫♫♪♪♯

داری اشتباه میکنی

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق با توعه 

ذهنت ی جای خالی توشه که میخای پرش کنی هدف اروم کردن ذهنته نه اینکه بری با کسی باشی

ولی بایذ بهت بگم هفتاد درصد شوهرا همین شدن 

من خودم چند ماهه باردارم از رنگ رو افتادم انقذ دعوا درگیری داشتیم خیلی سرد شده از قبلا هم بدتر  ماه اخر رفتم رنگ گذاشتم ب لبلسام و صورتم رسیدم صد درجه تغیر کرده متاسفانه عقلشون رفته داخل چشمشون جامعه رو میبینن منم دیگه دلم برا پولش نمیسوزه

اشتباه از تو نیست اشتباه از همسرته که نتونسته حس عشق و امنیت بده بهت و مجبوری با فکر کردن به گذشته و کسی که نیست این حس رو توی خودت تقویت کنی 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بخاطر خدا صبر کن وگناه نکن خدا اون دنیا قسمتت میکنه سعی کن نزاری بیاد تو ذهنت

کاش خدا یه نظر به منم بکنه😭😭😭😭

حق با توعه ذهنت ی جای خالی توشه که میخای پرش کنی هدف اروم کردن ذهنته نه اینکه بری با کسی باشیولی بای ...

نمیدونم مردا چرا با همسرشون این کارو میکنن؟ کاش میشد آدما با کسی ازدواج میکردن که عاشقش بودن شاید اینجوری کمتر همو عذاب میدادن

مراقب نینی باش🥲🥲🥲🥲

اشتباه از تو نیست اشتباه از همسرته که نتونسته حس عشق و امنیت بده بهت و مجبوری با فکر کردن به گذشته و ...

به نظرت چیکار کنم؟🥲🥲🥲

هممون همین ارزو رو داریم ولی خدا میخواد ببینه کی بیشتر صبر میکنه که به اون بهترشو بده

من قبلا صبور بودم الان دیگه نیستم😔😔😔

نمیدونم مردا چرا با همسرشون این کارو میکنن؟ کاش میشد آدما با کسی ازدواج میکردن که عاشقش بودن شاید ای ...

عزیز ارزشها تغییر کرده ما خود زنها مسئولشیم الان من بیمارستام سزارین کردم 

پرستارا متاسفانه متاسفانه حتی با خدمه بیمارستان انچنان میخندن و شوخی میکنن از زن بودنم خجالت میکشم این مرذ زن چ بچه داره

عزیز ارزشها تغییر کرده ما خود زنها مسئولشیم الان من بیمارستام سزارین کردم پرستارا متاسفانه متاسفانه ...

آره متاسفانه...

عزیزم قدمش مبارک باشه

جامعه که خراب شده واقعا قبول دارم.من توی این اوضاع برای فکر کردنمم عذاب وجدان میگیرم.‌