2777
2789
عنوان

بیاین بهم بگین که دارم اشتباه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 33 پست
آره متاسفانه...عزیزم قدمش مبارک باشهجامعه که خراب شده واقعا قبول دارم.من توی این اوضاع برای فکر کردن ...

نه بخاطر همسرت بخاطر خودت ب خودت فکر کن درس و‌ورزش و شغلی که دوسداری ادامه بده برای خودت گاهی چیزای گرون بخر 

مگه ادم چقد جوونه یکبار عمر میکنه

نه بخاطر همسرت بخاطر خودت ب خودت فکر کن درس و‌ورزش و شغلی که دوسداری ادامه بده برای خودت گاهی چیزای ...

شاغلم افسرده شدم دیگه دلم نمیخاد برای خودم هزینه کنم.همسرم خیلی حس بی ارزشی بهم داده.

اونی که دوسش داشتم منو به همه جا رسوند و بخاطر خوبیاش با اینکه بهم نامردی کرد هنوزم دوسش دارم.

♪♪♫♫♪♪♯ لعنت به هر چی رفتنه این بغضه سنگین با منه ♪♪♫♫♪♪♯

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاغلم افسرده شدم دیگه دلم نمیخاد برای خودم هزینه کنم.همسرم خیلی حس بی ارزشی بهم داده.اونی که دوسش دا ...

شوهر منم همینه خاهر 

ولی گاهی خوب گاهی بد دیگه میگم باید ب خودم اهمیت بدم میفهمی ؟ امیدم بچه مه 

کلا نمیخام فک کنم باید بزور همسرم بهم محبت کنه احترام بزاره خسته شدم 

شوهر منم همینه خاهر ولی گاهی خوب گاهی بد دیگه میگم باید ب خودم اهمیت بدم میفهمی ؟ امیدم بچه مه کلا ن ...

منم دقیقا به این نتیجه رسیدم😭😭😭

وقنی شما کسی دیگه رو دوست داریوقتی محرم یکی دیگه هستیچی باید بهت گفت؟اسلحه زیر سرت نیست این زندگی رو ...

بخاطر بچم نمیتونم جدا شم اما دارم عذاب میکشم.

منم دقیقا به این نتیجه رسیدم😭😭😭

باید هزار جور برنامه بچینم اینده نگری کنم که اقا بهش هیچی بر نخوره اگ بربخوره ابروم میره از اخلاقش

من خسته شدم میخام یکم اشتباه کنم تو زندگی اون بگه عیبی نداره فدای سرت

باید هزار جور برنامه بچینم اینده نگری کنم که اقا بهش هیچی بر نخوره اگ بربخوره ابروم میره از اخلاقشمن ...

چقدر شبیهه زندگیامون

همسر منم از هر چیزی ناراحت میشه قهر میکنه دعوا میکنه.

من بخاطر بچم همیشه سکوت میکنم.

اون دنیات رو داری نابود میکنیا اگر اعتقادی داری..

به نظر شما چیکار کنم؟همسرم باهام مثل دیوار رفتار میکنه😔😔😔

به نظر شما چیکار کنم؟همسرم باهام مثل دیوار رفتار میکنه😔😔😔

شما همسرت باهات خوب هم میبود همین میشدی

چون خط قرمزی نداری.

از کسی ک دیواره و دوسش نداری بچخ دار شدی..

دیوار هم باشه

شما توی چیز قبلی دلیل نمیشه غرق باشی.

مقصر همسرت رو جلوه نده

💕

شما همسرت باهات خوب هم میبود همین میشدیچون خط قرمزی نداری.از کسی ک دیواره و دوسش نداری بچخ دار شدی.. ...

کاش به راحتی تهمت نزنی و دل نشکنی

اگه آدم معتقدی هستی چرا راحت قضاوت میکنی؟

لطفا دیگه نظر نده

چقدر شبیهه زندگیامونهمسر منم از هر چیزی ناراحت میشه قهر میکنه دعوا میکنه.من بخاطر بچم همیشه سکوت میک ...

دقیقا ببین شاغلم هستیم باید دورمون بچرخن ک نمیچرخن دو جا رو دارم میچرخونم خونه و بیرون مدیریت میکنم بچه دومم این وسطا اوردم هوای خانوادشم دارم با اینکه بی محبتن☹️

دقیقا ببین شاغلم هستیم باید دورمون بچرخن ک نمیچرخن دو جا رو دارم میچرخونم خونه و بیرون مدیریت میکنم ...

درکت میکنم عزیزم

کاش بقیه هم مثل شما همدلی میکردن

الان یه نفر اومد کلی تهمت بهم زد زیر پستم که اگه شوهرتم خوب بود همین بودی واقعا مناسفم برای هم‌جنسای خودمون 

کاش به راحتی تهمت نزنی و دل نشکنیاگه آدم معتقدی هستی چرا راحت قضاوت میکنی؟لطفا دیگه نظر نده

چه تهمتی زدم؟ شما بالاتر نوشتی کسی دیگه رو دوست داری

تاپیک قبلیت هم گفتی موقع خواب باهاش رویا پردازی میکنی..

منم گفتم شوهرت دیوار هم نبود

تاثیری نداشت

شما باور نکردی متاهلی و عشق سابقی در دل داری..!!

این تهمتت و قضاوت؟ خودت گفتی من تکرار کردم..

چشم نطر نمیدم ❤️

💕