2777
2789

جدیدا صورتم خیلی منافذ باز زده داره بد میشه 

چک اینا فعلا زیاد داریم شرایط دکتر رفتن ندارم 

صابون یا کرم یا هر چیز دیگه که نتیجه دیدین معرفی کنین مرسی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیدم پودر سدر خوبه که با آب با ماست قاتی کنی برمی ب صورتت خودمم رفتم بخرم ولی پیدا نکردم

من چند باری زدم به نظرم تاثیری نداشت حالا بعدا اگه تاثیری دیدم میگم

قند روزهای تلخ من معلوم نیست توی چایی کی حل شده. نیست که نیست.

سلام . ببخشید توی ی تاپیک گفتی دادگاهی و وکیل هم گرفتی؟میشه بگی اولین مرحله برای درخواست طلاق چیه

من هیچکار نکردم فقط رفتم پیش وکیل اون همه کارامو کرد 

و فقط بهم گفت بهترین کار تو اولین حرکت درخواست طلاق نیست 

مهریه اجرا گذاشتنه

من هیچکار نکردم فقط رفتم پیش وکیل اون همه کارامو کرد و فقط بهم گفت بهترین کار تو اولین حرکت درخواست ...

هزینه وکیل چقدر میشه

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
من فقط برا پرونده اجرا گذاشتن مهریم ۲۰تومن گرفت و اینکه اگه مرد طلاق نده و .... میشه یه پرونده دیگه ...

بدبختیه ما زنا اینه هم پول نداریم هم زندگیه درست حسابی

بدبختیه ما زنا اینه هم پول نداریم هم زندگیه درست حسابی

اره من اونموقع جونم به لبم رسیده بود بردم گوشوارمو فروختم دادم به وکیل گفتم فقط خلاصم کن طلاقمو بگیر گردنبندمم میفروشم میدم بهت 

اونم که شوهرم التماس کرد که برگرد منم گفتم حق طلاق میخوام ازش گرفتم حق طلاقو 

اره من اونموقع جونم به لبم رسیده بود بردم گوشوارمو فروختم دادم به وکیل گفتم فقط خلاصم کن طلاقمو بگیر ...

شوهرت سربه راه شد؟ زندگی سامان گرفت؟منم میخوام بترسونم وگرنه قصدم طلاق نیست

شوهرت سربه راه شد؟ زندگی سامان گرفت؟منم میخوام بترسونم وگرنه قصدم طلاق نیست

گوش شیطون کر فعلا اره 

هم حق طلاق باعث شد بشینه سرجاش 

همم که دید از نظر مالی فقط داره ضربه میخوره فعلا نشسته سر جاش ارومه زندگیم از عید به اینور