خانومها من یه خواستگاری دارم خیییلی زیاد ابراز علاقه میکنه و همشم استیگرای مربوط به مسائل زناشویی میفرسته و من بارها بابت این قضیه جواب رد دادم التماس کرده دوباره بخشیدم بهش میگم بیاین با خانواده صحبت کنیم خییلی زیاد خوشحال میشه ولی من هنوز شک دارم به این انتخاب ولی اون عجله داره که ازداوج کنیم .ولی چرا همش انقد صمیمی حرف میزنه و همشم ار مسائل زناشویی صحبت میکنه
مشاورا میگن از روی ترحم باکسی ازدواج نکنین. عجله هم غلطه.
"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوبترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره نمیدونم چطوری توضیح بدم در مورد اخلاقش که متوجه شی ببین عجله زیاد برا ازدواج داره و بعد همش گیر داده اینجور حرفا بزنه اما حضوری اینطوری نیستا خجالت میکشه و خیلی مودب